nah_logo3.png
Nah ontmoetingspunt Almere
Het is niet wat je zegt, het is hoe je het zegt. Het is niet wat je ziet, het is hoe je ernaar kijkt.

Ontvangen van, voor positiviteit.nl

OCA Almere

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

OCA Almere biedt fysio therapie voor mensen met NAH.

 

Doel

Het doel van het programma is het verminderen van de fysieke beperkingen waardoor een betere terugkeer naar de thuissituatie en re-integratie in de maatschappij mogelijk wordt gemaakt.

Inhoud

Het programma bestaat uit de volgende aspecten;

1. Er zal een intake worden gehouden om de klachten en beperkingen van de cliënt in kaart te brengen. Ook zullen er doelstelling worden opgesteld waar de cliënt aan wil werken.

2. Aan de hand van deze doelstellingen zal er een oefenprogramma op maat gemaakt worden.

3. Het volgen van het oefenprogramma gebeurt op vaste tijden in groepsverband. Uit de theorie blijkt dat het trainen in een groep een aantal positieve effecten met zich meebrengt, zoals een verbeterde motivatie, een groter enthousiasme en onderlinge stimulans. Dankzij groepstherapie leren patiënten van elkaar en ontstaat er een lotgenotencontact. Daarnaast zorgt groepstherapie voor een toename van het subjectief welbevinden en de therapietrouw.

4. Door periodieke evaluatiemomenten en metingen kan de voortgang van de cliënt nauwlettend in de gaten worden gehouden en kan het oefenprogramma aangepast worden waar nodig. Zo krijgt de cliënt de best mogelijke oefentherapie op maat.

Team

Het team bestaat uit 2 fysiotherapeuten die tijdens de trainingsmomenten samen het oefenprogramma zullen begeleiden.

Voor wie?

Het programma is geschikt voor mensen met NAH die een revalidatietraject bij het revalidatiecentrum hebben doorlopen en graag verder willen werken aan hun fysieke belastbaarheid, om zo de terugkeer in de maatschappij soepeler te laten verlopen.

Naar de website van OCA Almere.

Afdrukken

Vakantie 2Vakantie 1Groupon reizen, vakantie, eten, drinken en diversen bekijk en bestel via onderstaande link en steun daarmee gratis NAH Ontmoetingspunt.

https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=6150&category=&shopsearch=groupon

Klik hier voor meer informatie.