nah_logo3.png
Nah ontmoetingspunt Almere

NAH Ontmoetingspunt AlmereAfbeelding 4

Plaats : Almere

Website :   www.nahontmoetingspuntalmere.nl

Wij zijn genomineerd voor Univé Dichtbij.

Het doel van onze vereniging is om mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel een plek te bieden waar ze zich zelf kunnen zijn en niet telkens hoeven uit te leggen wat ze hebben.

Waar willen wij uw stem voor vragen.

Wij vieren ons 10 jarig bestaan in maart 2020, wij willen een evenement organiseren voor en door mensen met NAH, een theatergroep van mensen met NAH gaat een voorstelling geven voor mensen met NAH, hun naasten en andere belangstellenden. Dit om meer begrip te krijgen voor mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel.

spandoek linkedin

Waarom is deze activiteit nodig. Het oplopen van niet-aangeboren hersenletsel (NAH) betekent een breuk in iemands levenslijn, de wereld is niet meer zoals hij was. Zowel voor de persoon met NAH als voor de omgeving leveren de gevolgen op cognitief, emotioneel en gedragsmatig gebied vaak problemen op.

Mensen met NAH vormen een specifieke en nog behoorlijk onbekende doelgroep in onze maatschappij en ze stuiten vaak op onbegrip vanuit hun omgeving.

Wie gaat het uitvoeren en wie willen bereiken.

Wij willen dat er meer begrip komt voor mensen met NAH, wij gaan een theatergroep van mensen met NAH uitnodigen voor een voorstelling, de bedoelde theatergroep is WirWar

https://www.gigant.nl/cursussen/nah-theater.

Wij willen zo veel mogelijk mensen bereiken, naasten en belangstellenden, NAH is moeilijk uit te leggen in woorden, mensen met NAH verliezen vaak hun partners, vrienden en naasten zij haken af vooral omdat ze het niet begrijpen, een veel gehoorde opmerking is, is het nu nog niet over. Er is aan de buitenkant vaak niets te zien van Niet Aangeboren Hersenletsel.

Afbeelding 2

Toepassing gegevensbescherming

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Toepassing   gegevensbescherming   

Deze maand updaten we ons privacybeleid, zodat u makkelijker inzicht kunt krijgen in welke gegevens we verzamelen en waarom we ze verzamelen.

NAH Ontmoetingspunt Almere, Louis Davidsstraat 218, 1311 LW, Almere, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

  • Contactgegevens NAH Ontmoetingspunt Almere

Website
https://nahontmoetingspuntalmere.nl/

Adres
Louis Davidsstraat 218
1311LW
Almere

Telefoonnummer
036-5464427

E-mailadres

  • Persoonsgegevens verwerkt door NAH Ontmoetingspunt Almere

NAH  Ontmoetingspunt Almere verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt.

NAH Ontmoetingspunt Almere verwerkt de volgende gegevens van  bezoekers en leden:

  • Voor- en achternaam;
  • Geslacht;
  • Geboortedatum;
  • Adresgegevens;
  • Telefoonnummer;
  • E-mailadres;
  • Bankrekeningnummer;
  • Hoe vaak je bij onze bijeenkomsten aanwezig bent;
  • Of je een getroffene bent of mantelzorger;  

 

  • Doelen van de verwerking van persoonsgegevens

NAH Ontmoetingspunt Almere  verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Het afhandelen van je betaling;
  • Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren;
  • Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten;
  • Verzenden van onze nieuwsbrief en/of folders en andere brieven;
  • Verwerking van persoonsgegevens waartoe wij wettelijk verplicht zijn.

 

  • Periode van bewaring van persoonsgegevens

NAH Ontmoetingspunt Almere bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld.

  • Delen van persoonsgegevens met derden

NAH Ontmoetingspunt Almere verkoopt je gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van je gegevens.    

  • Persoonsgegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door  NAH Ontmoetingspunt Almere en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een andere, door jou genoemde organisatie, te sturen.

Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar .

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren binnen vier weken op je verzoek.

Je hebt de mogelijkheid om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder: de Autoriteit Persoonsgegevens.

  • Beveiliging van persoonsgegevens

NAH Ontmoetingspunt Almere neemt de bescherming van je gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als je het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact met ons op via .

Afdrukken

sponsorkliks logo

Wij doen ook mee aan Sponsorkliks, voor iedere aankoop die je via onderstaande link doet krijgen wij geld.

Alles voor dezelfde prijs gewoon in de bekende online winkels, sponsoren via onderstaande links is gratis.

NAH Ontmoetingspunt ontvangt geld als er online wordt gekocht bij ruim honderd winkels, waaronder bekende als Bol.com, Wehkamp, Zalando en Booking.com en ook als je eten laat bezorgen via Thuisbezorgd.nl of een restaurant reserveert via Dinnersite.nl ontvangt NAH Ontmoetingspunt daar geld voor.

Ga de volgende keer dat je iets online wil kopen eerst naar: https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=6150

Klik hier voor meer info over Sponsorkliks.