Skip to main content

Het NAH Netwerk Almere

Het NAH Netwerk Almere is een samenwerkingsverband en kennisnetwerk van fysiotherapeuten die gespecialiseerd zijn in de zorg voor patiënten met niet-aangeboren hersenletsel (NAH).

Deze website is bedoeld voor patiënten die bekend zijn met NAH, hun partner of mantelzorger(s), verwijzers, collega-fysiotherapeuten en andere behandelaren. Hiermee wordt gestreefd naar het het verbeteren van de fysiotherapeutische zorg bij patiënten met NAH. Tevens dient deze website als hulpmiddel bij het vinden van een gespecialiseerde fysiotherapeut.

Op deze website vindt u informatie over niet-aangeboren hersenletsel, de aangesloten fysiotherapeuten en algemene informatie over het NAH Netwerk Almere.

Klik hier voor de website van het NAH Netwerk Almere.

  • Aangemaakt op .
  • Laatste update op .
  • Hits: 748
Vakantie 1Boek een hotel, appartement of vakantiewoning bij Expedia en steun NAH Ontmoetingspunt gratis.Vakantie 2

Expedia

Reizen & Vakantie

Expedia Group is een van 's werelds meest toonaangevende online reisbureaus met een complete service en gelokaliseerde websites in meer dan 30 landen. Zo biedt Expedia Group toegang tot meer dan een miljoen accommodaties over de gehele wereld (van vakantiewoningen tot boetiekhotels en grote ketens), meer dan 500 luchtvaartmaatschappijen, meer dan 175 autoverhuurbedrijven, veel verschillende vervoersopties en activiteiten. Klanten kunnen tot $ 500 besparen door een vlucht en hotel samen te boeken. Door de vele opties met speciale tools te combineren, biedt Expedia.nl reizigers de helpende hand bij het vinden en creëren van hun ideale reis.

Klik op onderstaande link om naar Expedia te gaan en gratis te doneren aan NAH Ontmoetingspunt Almere:

https://www.expedia.nl/?affcid=network.cj.9216882.13852921.SK_6150&cjevent=29a05c6765fb11ee816ff7180a18ba72

 

5% hotels, 5% activiteiten, 3% autohuur, 2% pakketreizen, vliegtickets 0% commissie

Booking.com - ook voor vakantie in de buurt.

 

SponsorKliks | Gratis sponsoren!

Like what you see?

Hit the buttons below to follow us, you won't regret it...