Skip to main content

Steun NAH Ontmoetingspunt Almere met een fiscaal aantrekkelijke schenking

Dankzij jouw gulle gift kunnen wij ons werk uitvoeren. Wij kunnen ons hierdoor blijven inzetten voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel. Wist je dat het voor jou bovendien fiscaal aantrekkelijk kan zijn om te schenken aan onze patiëntenvereniging?

Fiscaal aantrekkelijk schenken aan NAH Ontmoetingspunt Almere met de schenkingsaftrek.

Een prachtig bedrag schenken aan NAH Ontmoetingspunt Almere brengt geen verplichtingen mee aan de vereniging. Wel kan het fiscaal aantrekkelijk voor jou zijn om dit te doen. Hoe dat werkt? Hersenletsel.nl is een ANBI: algemeen nut beogende instelling. Dit betekent dat je de gift die je geeft aan onze ereniging kunt aftrekken van je aangifte inkomstenbelasting. Hierbij kun je kiezen uit periodieke giften en gewone giften.

Als je een eenmalige gift wilt aftrekken moet dit minimaal 1% van je drempelinkomen zijn, maar minimaal € 60,-. Alles wat je meer hebt gedoneerd, mag je aftrekken tot een maximumbedrag van 10% van je drempelinkomen. Een eenmalige gift doe je gemakkelijk via een donatie aan onze patiëntenvereniging  of het platform van Geef.

Het is ook mogelijk om periodiek te doneren middels de schenkingsaftrek. Sinds 1 januari 2023 geldt een maximum van € 250.000 per jaar. Vooral van deze periodieke schenkingen kan NAH Ontmoetingspunt Almere voortbestaan. Zo hebben wij namelijk meer een financiële (bestaans)zekerheid.

Raadpleeg je belastingadviseur

Overweeg je periodiek te gaan doneren aan Hersenletsel.nl? Het is belangrijk dat je dit schenken goed plant, zodat het zo financieel aantrekkelijk mogelijk voor je wordt. We raden aan om dit te doen met behulp van je belastingadviseur. Deze expert kan jou meer vertellen over de schenkingsaftrek en ervoor zorgen dat de periodieke giften juist worden ingepland.

Bedankt dat je NAH Ontmoetingspunt wilt steunen met een eenmalige of periodieke gift!

Lees alle informatie na op de bijbehorende webpagina van de Belastingdienst.

Gratis, Schenking

  • Aangemaakt op .
  • Laatste update op .
  • Hits: 108

VriendenloterijWij zijn sinds kort als goed doel aangesloten bij de Vriendenloterij.
Je kan met je Vriendenloterij loten NAH Ontmoetingspunt steunen.
De vereniging krijgt dan elke maand 40% van elk meespelend lot.
Natuurlijk kan je een nieuw lot kopen en daar aangeven dat je NAH Ontmoetingspunt Almere wil steunen maar het kan ook voor bestaande loten
Je kan dit voor je bestaande lot heel makkelijk regelen met de live chat.
Klik daarvoor op onderstaande link.
https://www.vriendenloterij.nl/open-chat

Geef dan eerst je postcode en huisnummer.
Stel de vraag bijvoorbeeld zo.
Ik wil met mijn bestaande lot onze vereniging steunen, hoe doe ik dat?
En daarna kan je aangeven dat je met je loten NAH Ontmoetingspunt wil steunen.

Liever telefonisch contact met de Vriendenloterij?
Wij staan voor u klaar op werkdagen tussen 09.00 uur en 21.00 uur en op zaterdag tussen 09.30 uur en 16.00 uur. Wij zijn te bereiken op het telefoonnummer 088 - 020 1020.

Like what you see?

Hit the buttons below to follow us, you won't regret it...