nah_logo3.png
Nah ontmoetingspunt Almere
  Als je jezelf kent, ben je krachtig.
Als je jezelf accepteert, ben je onoverwinnelijk.
                                                                                        (Tina Lifford)

 

 

Blogs van ervaringsdeskundigen

Doodmoe van het vouwen van was

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Doodmoe van het vouwen van was

Overprikkeling betekent voor Astrid dat alles even hard binnenkomt. Ze kampt met overprikkelingsklachten na een heftig ongeluk. Door de behandeling van Hersenz kreeg Astrid meer begrip voor zichzelf. Ze weet nu dat haar vermoeidheid een gevolg is van overprikkeling en begrijpt waarom ze doodmoe wordt van het vouwen van de was. 

Voor Astrid is het getik op de laptop tijdens het interview al teveel. Tijdens een winkelbezoek veranderen kleurige verpakkingen in een grote brij, zodat ze geen product meer herkent. Als er dan ook nog mensen voorbij lopen, raakt ze in paniek. Naar een restaurant? “De laatste keer hebben we bewust een rustige plek met gedempt licht gevraagd vanwege mijn overprikkelingsklachten, maar ik ben toch een week ziek geweest. Dan lig ik misselijk en lusteloos in bed en heb ik niet eens energie om me aan te kleden.”

Lees verder op: https://www.hersenz.nl/ervaringen/doodmoe-van-het-vouwen-van-was?utm_source=postspeaker&utm_medium=twitter&utm_campaign=06-04-2020-08:00:00AM-mZFKRLboXbhMMKcmy&utm_promoter=uNqcE3ZZQt8FxCMc3

Afdrukken

Vakantie 2Vakantie 1Groupon reizen, vakantie, eten, drinken en diversen bekijk en bestel via onderstaande link en steun daarmee gratis NAH Ontmoetingspunt.

https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=6150&category=&shopsearch=groupon

Klik hier voor meer informatie.