Skip to main content

SLIMME HANDSCHOEN VERBETERT REVALIDATIE NA BEROERTE

Slimme handschoen verbetert revalidatie na beroerte

Canadese onderzoekers hebben een slimme handschoen ontwikkeld voor mensen die een beroerte hebben gehad en daardoor hun ledematen niet goed meer kunnen gebruiken. De handschoen zorgt ervoor dat de bewegingen die ermee worden gemaakt, kunnen worden gemonitord en geregistreerd.

Aan de hand daarvan kunnen oefenprogramma’s voor de ledematen worden gepersonaliseerd en verder worden ontwikkeld. De handschoen bevat een zeer geavanceerd netwerk van sensorgarens en druksensoren. “Met deze handschoen kunnen wij de hand- en vingerbewegingen van de patiënt registreren zonder dat we daarbij camera’s nodig hebben. Zo kunnen we de oefenprogramma’s van de patiënten nog beter analyseren en verfijnen”, zegt specialist in revalidatie na een beroerte en hoogleraar geneeskunde aan de Universiteit van British Columbia (UBC), Janice Eng.

Lees verder op, https://icthealth.nl/nieuws/slimme-handschoen-verbetert-revalidatie-na-beroerte/

Beroerte, Revalidatie

  • Aangemaakt op .
  • Laatste update op .
  • Hits: 414
Vakantie 1Boek een hotel, appartement of vakantiewoning bij Expedia en steun NAH Ontmoetingspunt gratis.Vakantie 2

Expedia

Reizen & Vakantie

Expedia Group is een van 's werelds meest toonaangevende online reisbureaus met een complete service en gelokaliseerde websites in meer dan 30 landen. Zo biedt Expedia Group toegang tot meer dan een miljoen accommodaties over de gehele wereld (van vakantiewoningen tot boetiekhotels en grote ketens), meer dan 500 luchtvaartmaatschappijen, meer dan 175 autoverhuurbedrijven, veel verschillende vervoersopties en activiteiten. Klanten kunnen tot $ 500 besparen door een vlucht en hotel samen te boeken. Door de vele opties met speciale tools te combineren, biedt Expedia.nl reizigers de helpende hand bij het vinden en creëren van hun ideale reis.

Klik op onderstaande link om naar Expedia te gaan en gratis te doneren aan NAH Ontmoetingspunt Almere:

https://www.expedia.nl/?affcid=network.cj.9216882.13852921.SK_6150&cjevent=29a05c6765fb11ee816ff7180a18ba72

 

5% hotels, 5% activiteiten, 3% autohuur, 2% pakketreizen, vliegtickets 0% commissie

Booking.com - ook voor vakantie in de buurt.

 

SponsorKliks | Gratis sponsoren!

Like what you see?

Hit the buttons below to follow us, you won't regret it...