nah_logo3.png
Nah ontmoetingspunt Almere
De waarheid is dat je soms gewoon moet doen wat goed voor je is en goed voor je voelt.

Over Wat vind ik

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Over Wat vind ik

Wat is Wat vind ikhttps://www.watvindik.nl/hersenletsel

Je vindt op deze website alles wat je kan helpen om op jouw manier te leven met hersenletsel. Van app tot advies, van boek tot behandeling, van welzijn tot wonen, van zorg tot zingeving. Je kunt zoeken op trefwoord en/of op rubriek. Je kunt ook de afstand aangeven waarbinnen je iets zoekt. Dan moet je wel de plaatsnaam of alle letters en cijfers van je postcode invullen.

Op Wat vind ik staan allerlei mensen, organisaties en hulpmiddelen die je kunnen helpen om op jouw manier te leven. Van app tot advies, van boek tot behandeling, van welzijn tot wonen, van zorg tot zingeving.

Je kunt aanbod waarderen en zelf aanbod toevoegen. Ben je door een begeleider goed geholpen, heb iets gehad aan een app of film of vind je dat een zorgorganisatie minder goed werk geleverd heeft, dan kun je dat aangeven. Graag zelfs!

Aanbod waarderen

Je kunt waarderingen geven op al het aanbod in Wat vind ik. Dat doe je als volgt:

Zoek het aanbod waar je een waardering wilt geven.

Klik op het aanbod, zodat je alle gegevens ziet.

Onder de kop 'Wat vind jij' rechts in het scherm kun je waarderingen geven. Op een mobiele telefoon en tablet staan de waarderingen vaak onder de beschrijving van het aanbod, niet aan de rechterkant. 

Wil je een recensie schrijven? Dan heb je een gebruikersaccount nodig. Als je bent ingelogd kunt je recensies schrijven bij het aanbod.  

Aanbod toevoegen

Controleer eerst of het aanbod al op Wat vind ik staat. Als het nog niet is opgenomen, kun je het als volgt toevoegen:

Log in met je gebruikersaccount (of maak een gebruikersaccount aan). 

Klik op ‘Zelf aanbod toevoegen’.

Vul het formulier in. 

Staat jouw aanbod al op Wat vind ik? Dan kun je aangeven dat jij de eigenaar bent. Klik daarvoor op 'Dit is van mij' en vul het formulier in. De moderator neemt zo nodig nog contact met je op. 

Wie beheert Wat vind ik

Wat vind ik is een coproductie van Vanuit autisme bekeken, de Hersenstichting en BreinDok.

Vanuit autisme bekeken staat voor een inclusieve samenleving waarin mensen met autisme de kans krijgen om zich in eigen tempo en volgorde te ontwikkelen. We zetten een beweging in gang om de samenleving anders naar autisme te laten kijken. Vanuit het perspectief van mensen met autisme en hun directe omgeving kijken we naar het dagelijks leven. Wat kan beter op school, in het gezin, op het werk, in de diagnostiek, in de vrije tijd? In het programma werken professionals met en zonder autisme nauw samen.

De Hersenstichting zet alles op alles om hersenen gezond te houden, hersenaandoeningen te genezen en patiëntenzorg te verbeteren. Om dit te bereiken laat de Hersenstichting onderzoek doen, geven ze voorlichting en voeren ze vernieuwende projecten uit. BreinDok werkt voor de Hersenstichting en andere organisaties die zich inzetten voor mensen met hersenletsel.

Afdrukken

Vakantie 1Boek een hotel, appartement of vakantiewoning bij Booking.Com en steun NAH Ontmoetingspunt gratis.Vakantie 2
Wij ontvangen als u via een van onderstaande links een hotel, appartement of vakantiewoning boekt een  bijdrage van Booking.com
 Zoeken naar alle hotels, appartementen eb vakantiewoningen in Booking.com: https://www.booking.com/index.html?aid=1700698

Klik hier voor meer informatie.