nah_logo3.png
Nah ontmoetingspunt Almere
Wees de persoon die je graag zou willen ontmoeten.

Het Dansende Brein

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Het Dansende Brein

Hoogleraar neuropsychologie Erik Scherder presenteert, in samenwerking met LUDWIGs Ballroom Band, wat er in het brein gebeurt als we dansen.

Hoogleraar neuropsychologie Erik Scherder presenteert, in samenwerking met LUDWIGs Ballroom Band, wat er in het brein gebeurt als we dansen. Waarom is dansen zo goed voor je brein? Wat gebeurt er met de hersenen van professionele balletdansers?

En hoe komt het dat dansen effectief is tegen depressies en heilzaam werkt voor mensen met ziektes als parkinson en alzheimer?

Scherder vertelt, maar de avond zal bovenal in het teken staan van dansen. LUDWIGs Ballroom Band gaat los met een kort lesje quickstep, om er in te komen en dan kunnen de kijkers thuis naar hartenlust swingen op de Weense wals, slowfox en chachacha!

https://www.maxvandaag.nl/programmas/tv/het-dansende-brein/het-dansende-brein/POW_05039551/

Afdrukken

Vakantie 1Boek een hotel, appartement of vakantiewoning bij Booking.Com en steun NAH Ontmoetingspunt gratis.Vakantie 2
Wij ontvangen als u via een van onderstaande links een hotel, appartement of vakantiewoning boekt een  bijdrage van Booking.com
 Zoeken naar alle hotels, appartementen eb vakantiewoningen in Booking.com: https://www.booking.com/index.html?aid=1700698

Klik hier voor meer informatie.