nah_logo3.png
Nah ontmoetingspunt Almere
Ik maak van de rest van mijn leven het beste deel van mijn leven.

The Alinker R-volution

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

The Alinker R-voution.

The Alinker Inventions Ltd heeft Alinker_loopfietsde normen en waarden die ons dierbaar zijn: respect, waardigheid en vrijheid, hoog in het vaandel. Wij creëren revolutionaire oplossingen voor mensen die een actief en betrokken leven willen leiden, ondanks dat zij in hun mobiliteit worden beperkt.

 

 

Ons eerste product is een revolutionaire loopfiets, de Alinker R-volution™. Het is een gepatenteerd, nieuw, niet-gemotoriseerd “mobiliteitsvoertuig” dat mensen het plezier biedt om op wielen te lopen! Het stelt mensen in staat om meer te doen, langer onafhankelijk te blijven en zich te bevrijden van de vooroordelen die traditionele hulpmiddelen als rolstoelen en rollators met zich brengen.

De uitvinder van de Alinker, Barbara Alink, ontwerper en humanist, kreeg inspiratie om de Alinker te ontwerpen toen haar moeder na twee heupoperaties en hartproblemen steeds minder mobiel werd. Ze deelde Barbara mee wat haar visie was op het lopen met een rollator of looprek: “Over mijn lijk!” Dit motiveerde Barbara tot het bedenken van een oplossing die niet alleen functioneler was dan de bestaande hulpmiddelen, maar vooral ook niet-stigmatiserend, aantrekkelijk en heel leuk!Alinker_2

Ons doel is om gezondheid en welbevinden van mensen te bevorderen, door hen (weer) in staat te stellen volop aan het leven deel te nemen. Wij helpen hen daarbij met ons Alinker R-fresh™ lifestyle programma. Via dit programma kunnen zij in contact komen met onze ambassadeurs, die een actief leven leiden dankzij hun Alinker R-volution™ en meedoen aan activiteiten die speciaal ontwikkeld worden rond en voor de Alinker-gebruiker.

Alinker R-spect™, de stichting die door ons bedrijf is opgericht, steunt onze missie. De stichting geeft financiële ondersteuning aan onderwijs voor meisjes en steunt slachtoffers van landmijnen over de hele wereld. The Alinker Inventions Ltd. doneert 1 op de 100 Alinkers aan slachtoffers van landmijnen, aan veteranen en programma’s voor mensen met amputaties in oorlogsgebieden. Ook doneren wij een deel van onze winst aan projecten voor onderwijs aan meisjes over de hele wereld.

We change perspectives!

Veel mensen zien de mogelijkheden meteen. Hier is een lijstje van de toepassingen die mensen al bedacht hebben voor de Alinker R-volution:Alinker_4

• Sneller en verder kunnen lopen
• Voldoende snelheid maken voor een cardio-workout
• Verschillende oefeningen kunnen doen, omdat de R-volution weer andere spiergroepen aanspreekt dan lopen
• De mogelijkheid om je handen vrij te hebben tijdens het winkelen en de bovenste schappen te kunnen bereiken (in tegenstelling tot wanneer je gebruik maakt van een rollator of rolstoel)
• Lastige oppervlakken als keien, gras en stoepranden zijn veel makkelijker te passeren
• Op ooghoogte zijn met anderen
• Mensen die gezonder van lijf en leden zijn makkelijker bij kunnen houden
• Je niet anders of gehandicapt voelen

Alinker_3Sommige mensen zeggen dat ze geen vervanging voor hun rollator willen of nodig hebben. Wij zien de Alinker R-volution niet zo zeer als een vervanging voor een rollator (of een ander hulpmiddel dat nuttig voor je is) maar meer als een aanvulling op wat je al hebt. De R-volution vangt een groot deel van je gewicht op waardoor lopen makkelijker wordt. Omdat hij drie wielen heeft biedt hij stabiliteit voor mensen die evenwichtsproblemen hebben, zodat ze zich veiliger kunnen bewegen. De Alinker is alleen een alternatief voor een rollator als je geen rollator wilt gebruiken.

Alinker R-volution met fietsaccessoires

Andere mensen zijn bang dat de Alinker hen lui maakt, omdat hij hun gewicht vermindert terwijl ze oefenen. Als je kunt wandelen zonder hulpmiddelen raden wij dat zeer zeker aan. Als je niet goed kunt lopen, of je kunt wel lopen maar je wilt sneller of verder kunnen, dan zou je de Alinker R-volution eens moeten proberen.

Voor het gebruiken van het Alinker R-volution moet je uit je stoel komen. Rijden op een Alinker is leuk! We garanderen je dat je op een Alinker beslist niet passief zit. Je moet je benen gebruiken om vooruit te komen. Wat wij willen bereiken met de Alinker is dat iedereen meer in beweging komt, onafhankelijk van hun conditie of lichamelijke gesteldheid.

We nodigen je graag uit om de Alinker zelf te proberen en je eigen conclusies te trekken. Je kunt alleen uitvinden wat hij voor je kan doen als je het zelf probeert.

http://www.thealinker.com/nl/

Afdrukken

Vakantie 2Vakantie 1Groupon reizen, vakantie, eten, drinken en diversen bekijk en bestel via onderstaande link en steun daarmee gratis NAH Ontmoetingspunt.

https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=6150&category=&shopsearch=groupon

Klik hier voor meer informatie.