nah_logo3.png
Nah ontmoetingspunt Almere
Wanneer je verandert hoe je denkt, kun je veranderen hoe je je voelt.

(David Burns)

Ontvangen van, voor positiviteit.nl

Dag van de Beroerte: bewegen met Olga Commandeur

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

DI 11 mei Workshop / cursus

Dag van de Beroerte: bewegen met Olga Commandeur

Tijdens de Europese Dag van de Beroerte op dinsdag 11 mei, organiseert de CVA keten DWO (Delft – Westland – Oostland) in samenwerking met Hersenletsel.nl een online seminar voor mensen die een beroerte (CVA) hebben gehad en voor hun naasten. Er wordt informatie gegeven over het bewegen na een CVA en de deelnemers gaan samen bewegen met Olga Commandeur, bekend van Nederland in Beweging.

 

Jaarlijks krijgen ongeveer 46 duizend mensen in Nederland een CVA. Bij een CVA is sprake van een hersenbloeding, herseninfarct of een TIA.

 Juist na een CVA is beweging belangrijk. Beweging helpt om beter te herstellen en nieuwe beroertes te voorkomen. Het kan zijn dat bewegen moeilijker geworden is door een fysieke beperking of doordat het vertrouwen in het lichaam is verdwenen.

De insteek van het seminar is laagdrempelig en de oefeningen worden op verschillende niveaus gegeven, zo kan iedereen meedoen.

CVA-keten DWO De CVA-keten bestaat uit vier organisaties: Reinier de Graaf Gasthuis, Basalt, Careyn en Pieter van Foreest.

 

Tijd: 11.00 uur

Het seminar is te volgen op https://cvaketendwo.nl.

Afdrukken

Vakantie 1Boek een hotel, appartement of vakantiewoning bij Booking.Com en steun NAH Ontmoetingspunt gratis.Vakantie 2
Wij ontvangen als u via een van onderstaande links een hotel, appartement of vakantiewoning boekt een  bijdrage van Booking.com
 Zoeken naar alle hotels, appartementen eb vakantiewoningen in Booking.com: https://www.booking.com/index.html?aid=1700698

Klik hier voor meer informatie.