nah_logo3.png
nah_logo3.png
Mijn leven is niet perfect.
Toch besluit ik om dankbaar te zijn.
Dankbaar voor alles wat er wel is en alles wat ik wel heb.

 Ontvangen van, voor positiviteit.nl

Happy Weight Stippenplan: gezond eten en drinken

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Happy Weight Stippenplan: gezond eten en drinkenHappy Weight

0 reactie(s)

print

Happy Weight Stippenplan is een op maat gemaakt programma voor gezond omgaan met voeding. Gemaakt voor mensen van alle leeftijden, die niet passen in de reguliere zorg en/of reguliere programma’s. Om een gezond gewicht te bereiken en te behouden.

Bij het Happy Weight Stippenplan krijgt iedere cliënt een individueel ‘stippenplan-advies’. Dat is een advies op maat, in tekst of plaatjes, rekening houdend met de voorkeur, achtergrond en het niveau van de cliënt. Het stippenplan kent vier onderdelen: voeding, beweging, gedrag en participatie van de omgeving.

Doelgroep Stippenplan

Het Stippenplan is bedoeld voor mensen van alle leeftijden met LVB, VB, EMB, NAH met eet- en gewichtsproblematiek. En voor kinderen en volwassenen zonder verstandelijke beperking maar met Autisme spectrum stoornis en/of andere psychische stoornissen in combinatie met eet- en gewichtsproblemen. Zij werken zelf met het stippenplan als zij dat kunnen en anders werkt de begeleider/familie ermee.

Lees meer op: http://www.kennispleingehandicaptensector.nl/gehandicaptenzorg/gezond-eten-en-drinken-met-happy-weight-stippenplan-healthy-ageing.html

Afdrukken

sponsorkliks logo

Wij doen ook mee aan Sponsorkliks, voor iedere aankoop die je via onderstaande link doet krijgen wij geld.

Alles voor dezelfde prijs gewoon in de bekende online winkels, sponsoren via onderstaande links is gratis.

NAH Ontmoetingspunt ontvangt geld als er online wordt gekocht bij ruim honderd winkels, waaronder bekende als Bol.com, Wehkamp, Zalando en Booking.com en ook als je eten laat bezorgen via Thuisbezorgd.nl of een restaurant reserveert via Dinnersite.nl ontvangt NAH Ontmoetingspunt daar geld voor.

Ga de volgende keer dat je iets online wil kopen eerst naar: https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=6150

Klik hier voor meer info over Sponsorkliks.