nah_logo3.png
nah_logo3.png

 Deel je positiviteit en vriendelijkheid overal. Houd van het leven en het leven zal van jou houden.

Cholesterol is Niet slecht!

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

★ Cholesterol is NIET slecht ★

Gelezen op leefbewust.nu.nl

Misschien goed om dit te lezen, maar natuurlijk nooit zo maar stoppen met je medicijnen, overleg altijd eerst met je huisarts.

Het kan niet vaak genoeg herhaald worden, geloof niet in de propaganda van de farmaceutische industrie! Het is niet de cholesterol die je moet mijden, het zijn de suikers. Hart- en vaatziektes zijn de gevolgen van chronische ontstekingen in je bloedvaten. Door deze chronische ontstekingen ontstaan er kleine krasjes en scheurtjes in je bloedvaten. Je bloedvaten worden beschadigd en het is juist het cholesterol dat helpt om deze beschadigingen te repareren! Zijn er veel scheuren, dan is er dus veel cholesterol nodig. Het cholesterol is dan niet het probleem, maar de scheuren in je aderen zijn het probleem. Je lichaam probeert je te helpen...

Wederom weer een goed voorbeeld van symptoombestrijding door de medicijnen industrie. 

Pak de OORZAAK van de ontstekingen aan en niet het GEVOLG wat een natuurlijke reactie is van het lichaam.

Hoe doe je dit? Lees het in dit blog:
http://leefbewust.nu/cholesterol-onze-beste-vriend/

 

Lees ook dit artikel:                                                                                                                                                                        http://nahontmoetingspuntalmere.nl/nieuws/medisch-nieuws/454-vergelijking-sterkte-diverse-statines

 
Help anderen mee om gezonder te worden en deel dit artikel op social media. Zo bereiken we ook onze naasten, dat is de kracht van social media!

Afdrukken

Vakantie 2Vakantie 1Groupon reizen, vakantie, eten, drinken en diversen bekijk en bestel via onderstaande link en steun daarmee gratis NAH Ontmoetingspunt.

https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=6150&category=&shopsearch=groupon

Klik hier voor meer informatie.