nah_logo3.png
Nah ontmoetingspunt Almere
Wie de toekomst ervaart als tegenwind loopt doorgaans in de verkeerde richting…

  Ontvangen van, voor positiviteit.nl   

Ontwikkel je geluk

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Ontwikkel je geluk 1Dagelijks krijg je een positieve spreuk van me. Dit doe ik met veel plezier. Het is voor mij super mooi om te zien dat vele mensen er echt blij mee zijn.

 

En vandaag, vandaag heb ik iets nieuws voor je. Iets bijzonders en uitdagends!

 

Ik geloof er in dat zelfvertrouwen de basis is om jezelf te kunnen zijn en het beste van jezelf te kunnen geven. Dit is zo belangrijk. Zelfvertrouwen geeft je zo veel meer persoonlijke vrijheid, plezier en kansen op succes... En daarom ben ik me verder gaan verdiepen in de wetenschap van de positieve psychologie, in de kennis en inzichten van overwinnaars en ben ik terug gaan kijken naar mijn eigen ervaringen. Ik ontdekte toen dat er nog heel veel nieuws valt te leren op het gebied van zelfvertrouwen. En ik ontdekte dat dit ook op een hele leuke en inspirerende manier kan!

 

Daarom heb ik een nieuwe online training ontwikkeld, een nieuw avontuur:

 

Het is een prachtig programma geworden waarin heel oplossingsgericht wordt gewerkt. Dit betekent dat er veel positieve energie in zit om stappen vooruit te maken. Iets moois wat je van me gewend bent.

 

Ik wil je van harte uitnodigen om een kijkje te nemen op de website. En ik wil je van harte uitnodigen om deel te nemen. Ik kijk er naar uit!

 

Mocht je vragen en/of opmerkingen hebben, dan weet je me te vinden.

 Ontwikkel je geluk 3

 

 

 

 

 

 

 

 

Op naar meer zelfvertrouwen!
Fijne dag.
Hartelijke groet,
Mark Verhees

Afdrukken

Vakantie 1Boek een hotel, appartement of vakantiewoning bij Booking.Com en steun NAH Ontmoetingspunt gratis.Vakantie 2
Wij ontvangen als u via een van onderstaande links een hotel, appartement of vakantiewoning boekt een  bijdrage van Booking.com
 Zoeken naar alle hotels, appartementen eb vakantiewoningen in Booking.com: https://www.booking.com/index.html?aid=1700698

Klik hier voor meer informatie.