nah_logo3.png
Nah ontmoetingspunt Almere
Vergeet wie je dacht te zijn, en accepteer wie je bent.
(Dalai Lama)

Ontwikkel je geluk

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Ontwikkel je geluk 1Dagelijks krijg je een positieve spreuk van me. Dit doe ik met veel plezier. Het is voor mij super mooi om te zien dat vele mensen er echt blij mee zijn.

 

En vandaag, vandaag heb ik iets nieuws voor je. Iets bijzonders en uitdagends!

 

Ik geloof er in dat zelfvertrouwen de basis is om jezelf te kunnen zijn en het beste van jezelf te kunnen geven. Dit is zo belangrijk. Zelfvertrouwen geeft je zo veel meer persoonlijke vrijheid, plezier en kansen op succes... En daarom ben ik me verder gaan verdiepen in de wetenschap van de positieve psychologie, in de kennis en inzichten van overwinnaars en ben ik terug gaan kijken naar mijn eigen ervaringen. Ik ontdekte toen dat er nog heel veel nieuws valt te leren op het gebied van zelfvertrouwen. En ik ontdekte dat dit ook op een hele leuke en inspirerende manier kan!

 

Daarom heb ik een nieuwe online training ontwikkeld, een nieuw avontuur:

 

Het is een prachtig programma geworden waarin heel oplossingsgericht wordt gewerkt. Dit betekent dat er veel positieve energie in zit om stappen vooruit te maken. Iets moois wat je van me gewend bent.

 

Ik wil je van harte uitnodigen om een kijkje te nemen op de website. En ik wil je van harte uitnodigen om deel te nemen. Ik kijk er naar uit!

 

Mocht je vragen en/of opmerkingen hebben, dan weet je me te vinden.

 Ontwikkel je geluk 3

 

 

 

 

 

 

 

 

Op naar meer zelfvertrouwen!
Fijne dag.
Hartelijke groet,
Mark Verhees

Afdrukken

Vakantie 2Vakantie 1Groupon reizen, vakantie, eten, drinken en diversen bekijk en bestel via onderstaande link en steun daarmee gratis NAH Ontmoetingspunt.

https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=6150&category=&shopsearch=groupon

Klik hier voor meer informatie.