Skip to main content

Computertraining na een beroerte

TAPASS

Computertraining na een beroerte

Gevraagd gezocht:

Bent u tussen de 30 en 80 jaar oud en hebt u korter dan 5 jaar geleden een beroerte gehad (herseninfarct of hersenbloeding). Meld u dan nu aan op www.tapass.nl voor het TrainingsProject Amsterdamse Senioren en Stroke (TAPASS). Wilt u uw bijdrage leveren aan de wetenschap over onze hersenen en  op uw eigen computer dagelijks spellen spelen die mogelijk uw denkvermogen zoals aandacht en geheugen trainen. Twijfel dan niet en neem contact op met Renate van de Ven 020 5256837 (onderzoekscoördinator beroerte) of Jessika Buitenweg 020 5256921 (onderzoekscoördinator gezonde senioren)

Wat houdt dit in:

Wij onderzoeken een computertraining. Als u meedoet aan het onderzoek dan voert u thuis, op uw eigen computer, dagelijks een training uit. De training duurt 12 weken, 5 dagen per week, 30 minuten per dag. Om te kijken of de training werkt zult u voor en na de training verschillende taken doen. Voor deze taken bezoekt u twee keer de Universiteit van Amsterdam. Als het nodig is, kunnen we ook proberen een afspraak bij u in de buurt te maken. Aan de helft van de mensen die meewerken aan dit onderzoek zullen we ook vragen om een scan te laten maken van de hersenen.

Wilt u een bijdrage leveren aan de wetenschap over onze hersenen? Wilt u tijdens 12 weken een dagelijkse training volgen en iets te weten komen over hoe u uw hersenen fit kunt houden? Kijk dan of u kunt meedoen aan dit onderzoek:

*U bent tussen de 60 en 80 jaar oud

of u bent tussen de 30 en 80 jaar oud en heeft de afgelopen 5 jaar een beroerte gehad.

*U krijgt revalidatie, of u heeft revalidatie gehad, voor problemen met uw denkvermogen (zoals, aandacht, concentreren, geheugen, meerdere dingen tegelijk doen, plannen enzovoorts).

*U heeft geen ernstige afasie.

*U heeft thuis een computer met internet en u kunt internet gebruiken (zoals e-mailen).

 

Wat krijgt u ervoor terug?

*Onbeperkte levenslange gratis hersentraining via onze trainingswebsite

*Reiskostenvergoeding                              *Een leuk presentje

  • Aangemaakt op .
  • Laatste update op .
  • Hits: 3723

Vakantie 2Vakantie 1Groupon reizen, vakantie, eten, drinken en diversen bekijk en bestel via onderstaande link en steun daarmee gratis NAH Ontmoetingspunt.

https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=6150&category=&shopsearch=groupon

Like what you see?

Hit the buttons below to follow us, you won't regret it...