Skip to main content

Festival 5D

Festival 5D is een volledig toegankelijk cultuurfestival voor de vijf zintuigen in Amsterdam. Al vier edities lang is het festival een groot succes. Duizenden bezoekers genieten 3D_festivalvan theater, muziek, dans, culinair vermaak en nog veel meer.

Voor de vijfde editie, dat plaats zal vinden in het weekend van 28 en 29 juni  2014, zijn we op zoek naar enthousiaste jongeren van 18-35 jaar met een (on)zichtbare handicap of beperking.

Wij hebben diverse stage/leerwerkplek vacatures openstaan, deze zijn te vinden op http://www.festival5d.nl/leerwerkplekken

Één van de missies van Festival 5D is het bieden van leer-/werkplekken aan jongeren met een beperking. Deze jongeren zijn een grote kracht in het organiseren van het festival. 

Elk jaar hebben we op kantoor rond de achttien stagiaires. Zij houden zich bezig met allerlei facetten van de organisatie van het festival: kantoorwerkzaamheden, de organisatie van het festival, marketing- en communicatiewerkzaamheden en de productie van theatervoorstellingen.

Per januari 2014 hebben wij weer nieuwe stagiairs nodig. Zoek jij naar een afwisselende stage of leerwerkplek op het gebied van marketing/communicatie, kantoorwerkzaamheden, (theater)productie, film en video of vrijwilligerscoordinatie of wil je meespelen in één van onze voorstellingen? Reageer op ONZE VACATURES en wie weet kun je tussen 1 januari en 1 augustus ons team komen versterken.

Alle stagiaires werken natuurlijk ook mee op de festivaldagen zelf. Denk hierbij aan het helpen bij het op- en afbouwen, begeleiden van vrijwilligers en het rondleiden van de pers.

Kijk hier naar het filmpje dat de jongeren van 2012 hebben gemaakt over hun ervaringen bij Festival 5D 

  • Aangemaakt op .
  • Laatste update op .
  • Hits: 4073

VriendenloterijWij zijn sinds kort als goed doel aangesloten bij de Vriendenloterij.
Je kan met je Vriendenloterij loten NAH Ontmoetingspunt steunen.
De vereniging krijgt dan elke maand 40% van elk meespelend lot.
Natuurlijk kan je een nieuw lot kopen en daar aangeven dat je NAH Ontmoetingspunt Almere wil steunen maar het kan ook voor bestaande loten
Je kan dit voor je bestaande lot heel makkelijk regelen met de live chat.
Klik daarvoor op onderstaande link.
https://www.vriendenloterij.nl/open-chat

Geef dan eerst je postcode en huisnummer.
Stel de vraag bijvoorbeeld zo.
Ik wil met mijn bestaande lot onze vereniging steunen, hoe doe ik dat?
En daarna kan je aangeven dat je met je loten NAH Ontmoetingspunt wil steunen.

Liever telefonisch contact met de Vriendenloterij?
Wij staan voor u klaar op werkdagen tussen 09.00 uur en 21.00 uur en op zaterdag tussen 09.30 uur en 16.00 uur. Wij zijn te bereiken op het telefoonnummer 088 - 020 1020.

Like what you see?

Hit the buttons below to follow us, you won't regret it...