Skip to main content

Openbare les NA(H)-zorg op maat

‘NA(H)-zorg op maat. Nieuwe evenwichten in de chronisch zorg voor mensen met niet aangeboren hersenletsel en hun naasten.’

 

Dat is de titel van de openbare les van Kitty Jurrius. Op donderdagmiddag 12 maart 2015 verzorgt zij de openbare les ter lancering van de onderzoekslijn NA(H)-zorg op maat, onderdeel van het lectoraat Klantenperspectief in Ondersteuning en Zorg van Windesheim Flevoland.

 

Iedereen is welkom op deze les, je moet je wel even aanmelden.

 

Klantenperspectief

 

Naar schatting 500.000 mensen in Nederland ervaren dagelijks de gevolgen van niet aangeboren hersenletsel (NAH). Zij liepen het hersenletsel op door een ziekte of een ongeluk. Na behandeling in het ziekenhuis of revalidatie, komen mensen met NAH in de chronische fase terecht. Het bewustzijn dat er in deze fase specifieke zorg nodig is, groeit.

 

De onderzoekslijn NA(H)-zorg op maat richt zich op het verbeteren van die zorg vanuit het perspectief van mensen met NAH en hun naasten (of 'klantenperspectief').

 

In deze openbare les belicht associate lector dr. Kitty Jurrius wat het betekent om NAH-zorg, praktijkverbetering, onderwijs en onderzoek vanuit het klantenperspectief vorm te geven. Belangrijke vraagstukken in het NAH-veld worden op de weegschaal van een actor - structuur model gelegd om de koers van de onderzoekslijn uiteen te zetten.

 

Programma

 

14.30 uur           Ontvangst met koffie en thee

15.00 uur           Opening door dr. Rien Komen, directeur Windesheim Flevoland

15.15 uur           Openbare les ‘NA(H)-zorg op maat: Nieuwe evenwichten in de chronisch zorg voor mensen met niet aangeboren hersenletsel en hun naasten.’ Dr. Kitty Jurrius

16.00 uur          

Reactie vanuit de zorgpraktijk:

Drs. Jan van Kampen, Raad van Bestuur InteraktContour

Dr. Lineke Verkooijen, Lector Klantenperspectief in Ondersteuning en Zorg

Daniël van Zaalen, Adviseur van de onderzoekslijn NA(H)-zorg op maat

16.30 uur           Afsluitende borrel

 

Aanmelden

 

Iedereen die geïnteresseerd is in de onderzoekslijn NA(H)-zorg op maat is van harte welkom. U dient zich vooraf aan te melden door een mail sturen aan Brigitte Toes Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Tijd en locatie

 

De openbare les vindt plaats op donderdag 12 maart 2015 bij Windesheim Flevoland, Hospitaaldreef 5 in Almere. Bekijk de routebeschrijving.

 

Meer informatie

 

Voor meer informatie kunt u een mail sturen aan Brigitte Toes Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • Aangemaakt op .
  • Laatste update op .
  • Hits: 2231

VriendenloterijWij zijn sinds kort als goed doel aangesloten bij de Vriendenloterij.
Je kan met je Vriendenloterij loten NAH Ontmoetingspunt steunen.
De vereniging krijgt dan elke maand 40% van elk meespelend lot.
Natuurlijk kan je een nieuw lot kopen en daar aangeven dat je NAH Ontmoetingspunt Almere wil steunen maar het kan ook voor bestaande loten
Je kan dit voor je bestaande lot heel makkelijk regelen met de live chat.
Klik daarvoor op onderstaande link.
https://www.vriendenloterij.nl/open-chat

Geef dan eerst je postcode en huisnummer.
Stel de vraag bijvoorbeeld zo.
Ik wil met mijn bestaande lot onze vereniging steunen, hoe doe ik dat?
En daarna kan je aangeven dat je met je loten NAH Ontmoetingspunt wil steunen.

Liever telefonisch contact met de Vriendenloterij?
Wij staan voor u klaar op werkdagen tussen 09.00 uur en 21.00 uur en op zaterdag tussen 09.30 uur en 16.00 uur. Wij zijn te bereiken op het telefoonnummer 088 - 020 1020.

Like what you see?

Hit the buttons below to follow us, you won't regret it...