Skip to main content

Collecteren voor het Oranjefonds en NAH Ontmoetingspunt Almere

Logo oranjefondsWij zoeken collectanten voor de landelijke Oranje Fonds Collecte in de week van 22 tot 27 mei.

 

Van 22-05-2016 tot en met 27-05-2016 collecteert NAH Ontmoetingspunt Almere mee met de Oranje Fonds Collecte in Almere. Van het opgehaalde bedrag komt 50% ten goede aan NAH Ontmoetingspunt Almere de helft. Daarmee kunnen wij onze bijeenkomsten kosteloos blijven aanbieden. De andere helft van de opbrengst besteedt het Fonds aan sociale initiatieven in Flevoland. Alles wordt zo besteed en alles blijft dichtbij. NAH Ontmoetingspunt is op zoek naar mensen die mee willen collecteren.

Wij mogen gaan collecteren in muziekwijk, het idee is om met elkaar af te spreken op welke dag en tijd we gaan collecteren, eerst gezellig samen koffie/thee drinken en daarna samen in groepjes van 2 tot 4 de wijk in te gaan en na afloop weer samen komen en de collectebussen inleveren.

Natuurlijk mag je ook op een andere willekeurige dag en tijd collecteren in deze week, maar wel in Muziekwijk.

Wij gaan in ieder geval collecteren, wil je ook een paar uurtjes gezellig mee collecteren?  klik dan hier om je aan te melden.
  • Aangemaakt op .
  • Laatste update op .
  • Hits: 1261
Vakantie 1Boek een hotel, appartement of vakantiewoning bij Expedia en steun NAH Ontmoetingspunt gratis.Vakantie 2

Expedia

Reizen & Vakantie

Expedia Group is een van 's werelds meest toonaangevende online reisbureaus met een complete service en gelokaliseerde websites in meer dan 30 landen. Zo biedt Expedia Group toegang tot meer dan een miljoen accommodaties over de gehele wereld (van vakantiewoningen tot boetiekhotels en grote ketens), meer dan 500 luchtvaartmaatschappijen, meer dan 175 autoverhuurbedrijven, veel verschillende vervoersopties en activiteiten. Klanten kunnen tot $ 500 besparen door een vlucht en hotel samen te boeken. Door de vele opties met speciale tools te combineren, biedt Expedia.nl reizigers de helpende hand bij het vinden en creëren van hun ideale reis.

Klik op onderstaande link om naar Expedia te gaan en gratis te doneren aan NAH Ontmoetingspunt Almere:

https://www.expedia.nl/?affcid=network.cj.9216882.13852921.SK_6150&cjevent=29a05c6765fb11ee816ff7180a18ba72

 

5% hotels, 5% activiteiten, 3% autohuur, 2% pakketreizen, vliegtickets 0% commissie

Booking.com - ook voor vakantie in de buurt.

 

SponsorKliks | Gratis sponsoren!

Like what you see?

Hit the buttons below to follow us, you won't regret it...