Skip to main content

In de HOOFD-rol, leven met hersenletsel

In de HOOFD-rol, leven met hersenletsel
Extra bijeenkomst
NAH Ontmoetingspunt Almere



Dinsdag 22 november van 14.00 tot 15.30 uur, inloop vanaf 13.30

Bij ons aanwezig Zita Schwab

 
Toegang voor leden € 3.00, voor niet leden € 5.00

Hersenletsel hoeft niet altijd het einde te zijn, het kan ook een begin zijn, aldus Zita Schwab. In haar verhaal doet Zita haar do & don'ts uit de doeken, vertelt ze waarom je je nooit moet neerleggen bij (je) ziekte, praat ze over de voordelen van hersenletsel en nog veel meer.

Toen Zita 40 werd, in 2004, werd ze getroffen door hersenontsteking en hersenvliesontsteking. Jarenlang speelde het hersenletsel een HOOFD-rol in haar leven. Nadat ze werkelijk alles op alles had gezet maakte ze in 2011 succesvol haar comeback. Vanaf toen kreeg hersenletsel de bij-rol in haar leven.

 
Anno vandaag werkt Zita als professioneel hersenletselcoach. Al jaren werkte zij als gecertificeerd NLP Master Destination coach® èn systeemcoach. Zij heeft erg veel geleerd over de werking van ons brein, over hoe we prikkels verwerken (of niet verwerken), hoe we herinneringen bewaren en waar, over trauma, angst en rouw en meer specifieke klachten. Als systeemcoach kijkt zij naar het hele (familie-)systeem en de plek die mensen daarin (onbewust) innemen ten opzichte van elkaar en van hersenletsel. 

‘Waarom ik werk als hersenletselcoach? Omdat iedereen het recht heeft op een gelukkig leven! Maar ook omdat hersenletsel RAAKT, niet alleen getroffenen, ook partners en familie. Omdat er heel vaak nog wel degelijk een leven is na het ontstaan van hersenletsel. Je hebt er geduld voor nodig, maar als je in jezelf durft te geloven, dan zul je het gaan zien. Shit is niets anders dan mest voor de toekomst!, aldus Zita.

Meer informatie: https://www.dehersenletselcoach.nl

Contact met Zita: info@dehersenletselcoach.n

Artikel van Zita in de Margriet: http://www.belindafallaux.nl/wp-content/uploads/2013/04/M13-zita-heeft-hersenletsel-na-hersenvliesontsteking-VORM.pdf

Klik hier om u aan te melden.

Onze bijeenkomsten worden gehouden in buurtcentrum Parkwijk, Haagbeukweg 42, 1326 CP Almere.
Makkelijk bereikbaar met bus 5 en 7, en trein, halte NS station Parkwijk en met de auto, gratis parkeren.

  • Aangemaakt op .
  • Laatste update op .
  • Hits: 1478

Vakantie 2Vakantie 1Groupon reizen, vakantie, eten, drinken en diversen bekijk en bestel via onderstaande link en steun daarmee gratis NAH Ontmoetingspunt.

https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=6150&category=&shopsearch=groupon

Like what you see?

Hit the buttons below to follow us, you won't regret it...