Skip to main content

Actueel

‘Wat nog wél kan, daar gaat het om!

Hersenz logo13/03/2015

‘Wat nog wél kan, daar gaat het om!’

Dit is het motto van de Hersenz campagne die begin maart van start is gegaan. Radiospotjes en banners op internet wijzen mensen op de mogelijkheid om ook in de chronische fase nog verder te komen met hersenletsel. Op een speciale website www.omgaanmethersenletsel.nl kunnen mensen met hersenletsel en naasten een korte test doen of Hersenz iets voor hen is.

 

In de radiospotjes zijn diverse verhalen te horen, onder andere van Johan (64) en Monique (60). Bij Monique werd twee jaar geleden een hersentumor verwijderd. Voor haar operatie runde ze het huishouden en werkte ze als zwemlerares. “Ik was echt blij dat Monique weer naar huis mocht na die operatie! Je staat er toch alleen voor als ze er niet is. En ik verlangde naar de dingen die we samen deden, het échte contact. Maar ze was afstandelijk, had geen zin om te praten en liet het huishouden aan mij over. Het was niet best voor onze relatie. Uiteindelijk kwamen we bij Hersenz terecht. Ik begrijp Monique nu beter. En we hebben geleerd hoe we er weer voor elkaar kunnen zijn.”

De campagne is gelanceerd tijdens de Brain Awareness Week, een wereldwijde campagne om aandacht te vragen voor de ontwikkelingen in en resultaten van hersenonderzoek. In Nederland gebeurt dat onder andere via symposia over bewegen na hersenletsel en over traumatisch hersenletsel bij kinderen en jongeren. Hersenz vraagt met de campagne aandacht voor de mogelijkheden in de chronische fase voor volwassenen met hersenletsel.

Naar de website van Hersenz

  • Aangemaakt op .
  • Laatste update op .
  • Hits: 802
Vakantie 1Boek een hotel, appartement of vakantiewoning bij Expedia en steun NAH Ontmoetingspunt gratis.Vakantie 2

Expedia

Reizen & Vakantie

Expedia Group is een van 's werelds meest toonaangevende online reisbureaus met een complete service en gelokaliseerde websites in meer dan 30 landen. Zo biedt Expedia Group toegang tot meer dan een miljoen accommodaties over de gehele wereld (van vakantiewoningen tot boetiekhotels en grote ketens), meer dan 500 luchtvaartmaatschappijen, meer dan 175 autoverhuurbedrijven, veel verschillende vervoersopties en activiteiten. Klanten kunnen tot $ 500 besparen door een vlucht en hotel samen te boeken. Door de vele opties met speciale tools te combineren, biedt Expedia.nl reizigers de helpende hand bij het vinden en creëren van hun ideale reis.

Klik op onderstaande link om naar Expedia te gaan en gratis te doneren aan NAH Ontmoetingspunt Almere:

https://www.expedia.nl/?affcid=network.cj.9216882.13852921.SK_6150&cjevent=29a05c6765fb11ee816ff7180a18ba72

 

5% hotels, 5% activiteiten, 3% autohuur, 2% pakketreizen, vliegtickets 0% commissie

Booking.com - ook voor vakantie in de buurt.

 

SponsorKliks | Gratis sponsoren!

Like what you see?

Hit the buttons below to follow us, you won't regret it...