nah_logo3.png
nah_logo3.png
Iedere morgen worden we opnieuw wakker.
Wat we vandaag doen is het allerbelangrijkste.

(Boeddha)

      Ontvangen van, voor positiviteit.nl   

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Lezing 'Springlevend!'

Onbeperkt leven met Niet Aangeboren Hersenletsel of andere chronische ziekte

Algemeen

Dit wordt een heel bijzondere avond waar nog lang over nagepraat gaat worden. In een plezierige ambiance, met oog voor de inwendige mens, ga je kennis maken met (het verhaal van) Zita Schwab en Christine Dessauvagie.

Beiden lieten zich niet klein krijgen toen ze levensbedreigend ziek werden. Integendeel; ze zijn nu pas echt SPRINGLEVEND!

 

Onderwerpen die aan bod komen

Deze lezing gaat over je come-back maken na ziekte en onbeperkt leven met beperkingen. Zowel Zita als Christine vertellen je hoe zij van 'lijden' naar het effectievere 'leiden' zijn gegaan, welke grenzen ze zijn tegengekomen en hoe zij daar, elk op hun eigen manier, mee zijn om gegaan. Welke stappen hebben ze genomen, wat hebben ze moeten loslaten? Hoe gaat het vandaag de dag met hen en hun beperkingen?

 

Christine Dessauvagie (1964)

Christine handbikeMoeder van 4 volwassen dochters – echtgenote – kreeg 20 jaar geleden een bacteriële bloedinfectie; bovenbeen amputatie en verwijdering van verschillende spieren in linkerarm en benen tot gevolg en Niet Aangeboren Hersenletsel als bonus – bedrijfseconoom - auteur bij Amec blogs.

Haar motto: Denken in– en handelen naar mogelijkheden!

 Christine op haar handbike

 

Zita Schwab (1964)

Oprichter Z-Factory - NLP DeZita Rijndamstination Coach en systeemtherapeut - moeder van 2 volwassen dochters - kreeg op haar 40e de hoofdprijs; NAH door hersen- en hersenvliesontsteking - maakte in 2010 succesvol haar comeback en dacht toen dat ze alles achter de rug had...

Haar motto: Als het leven je zure appels geeft, maak dan appeltaart!

Zita in het Rijndam Revalidatiecentrum Rotterdam (2010).

Het wordt een heel persoonlijke en authentieke inspirerende en informatieve avond met veel ruimte voor het stellen van vragen, het (op)pikken van goeie ideeën en je te laten besmetten met een ongeneeslijk springlevend virus.

 

Voor wie interessant?

Voor mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) of andere chronische ziekte en hun familie, vrienden, collega's, buren en anderen. Voor gezonde mensen die behoefte hebben aan een zetje, voor mensen die er naar verlangen om beter uit de verf te komen komen en niet zo goed weten hoe ze dat kunnen aanpakken, voor (zorg)professionals, mantelzorgers etc.

 

Aanmelden

Aanmelden kan heel gemakkelijk via e-mail. Vermeld svp je naam en adres (t.b.v. de factuur). Kom je met meerdere personen vermeld dan ook hun naam.

 

We hopen jou ook te mogen ontmoeten op deze avond.

 

Praktische informatie

Datum: donderdag 12 maart 2015

Locatie: Alphen aan den Rijn

Tijd: 19.30 - 21.30 uur. Inloop vanaf 19.00 u.

Kosten: € 20,- per persoon (incl. btw.)

Na betaling is je deelname definitief.

 

Special needs?

Tijdens deze avond is er oog voor de hoeveelheid visuele en auditieve prikkels. Wil je komen en heb je specifieke behoeften, stuur ons dan even een e-mail met je vragen of wensen.

 

JA, ik kom ook!

Afdrukken

sponsorkliks logo

Wij doen ook mee aan Sponsorkliks, voor iedere aankoop die je via onderstaande link doet krijgen wij geld.

Alles voor dezelfde prijs gewoon in de bekende online winkels, sponsoren via onderstaande links is gratis.

NAH Ontmoetingspunt ontvangt geld als er online wordt gekocht bij ruim honderd winkels, waaronder bekende als Bol.com, Wehkamp, Zalando en Booking.com en ook als je eten laat bezorgen via Thuisbezorgd.nl of een restaurant reserveert via Dinnersite.nl ontvangt NAH Ontmoetingspunt daar geld voor.

Ga de volgende keer dat je iets online wil kopen eerst naar: https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=6150

Klik hier voor meer info over Sponsorkliks.