nah_logo3.png
nah_logo3.png
De deur van mogelijkheden gaat pas open als je er flink tegen duwt.

Ontvangen van, voor positiviteit.nl

De Class van de Edwin van der Sar Foundation

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

DE CLASS

De Class is een project van de Edwin van der Sar Foundation en heeft tot doel jongeren met hersenletsel te helpen een baan te vinden. Jaarlijks stelt de Edwin van der Sar Foundation een groep samen van 20 jongeren (tussen de 18 en 30 jaar) met niet-aangeboren hersenletsel (NAH) die dit coaching traject kunnen gaan volgen.

 

Het programma van de Class bestaat onder meer uit sollicitatietrainingen, trainingen op het gebied van belastbaarheid en trainingen gericht op het vergroten van jouw kansen op de arbeidsmarkt. Je krijgt begeleiding van een professionele jobcoach die je ook inzicht kan geven in de vaak ingewikkelde regels van gemeenten en het UWV rondom uitkeringen en ondersteuning bij het vinden van werk.

 

Het unieke aan het programma is dat we ons ook richten op lichamelijke en psychische fitheid; er is veel aandacht voor sport en gezonde leefstijl. We willen je ook helpen om uit een isolement te komen en zelfstandiger te worden. We denken graag in mogelijkheden en niet in beperkingen. Samen met jou willen we ons netwerk in o.a. zorg- en bedrijfsleven laten zien dat jongeren met een beperking nog tot veel in staat zijn!

 

Het coaching traject van de Class duurt een jaar. Denk qua belasting aan ongeveer een 8 tot 12 uur per week. Dit is ook afhankelijk van de tijd en energie die jij erin steekt!

 

Heb je interesse om deel te nemen aan de Class?

Ben jij ambitieus, gemotiveerd en heb jij doorzettingsvermogen? Dan is de Class misschien wel iets voor jou! Wil je meer informatie of in aanmerking komen voor een plekje in de Class? Klik dan hier voor meer informatie.

Afdrukken

Vakantie 2Vakantie 1Groupon reizen, vakantie, eten, drinken en diversen bekijk en bestel via onderstaande link en steun daarmee gratis NAH Ontmoetingspunt.

https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=6150&category=&shopsearch=groupon

Klik hier voor meer informatie.