Skip to main content

KOOKBOEK: VOED JE BREIN

Kookboek: Voed je brein

Voed je brein boek 44 recepten 400x400 c defaultBestaat zoiets als een ‘hersenvriendelijk menu’? Welke voeding is dan het beste voor de gezondheid van je hersenen? En welk invloed heeft voeding op klachten bij een hersenaandoening? Dit en meer vertelt prof. dr. Iris Sommer in het boek ‘Voed je brein’. Ze licht een tipje van de wetenschappelijke sluier op en geeft meteen tips hoe je dit in de praktijk kunt toepassen. In het boek staan ook 44 recepten. Die zijn niet alleen ontzettend gezond, maar vooral heel erg lekker en houden je hersenen in topvorm! Dit is natuurlijk een prachtig en inspirerend cadeau. Voor jezelf of voor iemand anders.

De opbrengst van dit kookboek gaat naar de Hersenstichting. Met de aankoop steun je ook meteen de missie van de Hersenstichting: gezonde hersenen voor iedereen. Smaakt dit naar meer? Bestel dan nu het boek en ontvang het binnen een week in huis!

Klik hier voor meer info en om het boek te bestellen.

Gezond eten, Hersenen en voeding

  • Aangemaakt op .
  • Laatste update op .
  • Hits: 137

sponsorkliks logo

Wij doen ook mee aan Sponsorkliks, voor iedere aankoop die je via onderstaande link doet krijgen wij geld.

Alles voor dezelfde prijs gewoon in de bekende online winkels, sponsoren via onderstaande links is gratis.

NAH Ontmoetingspunt ontvangt geld als er online wordt gekocht bij ruim honderd winkels, waaronder bekende als Bol.com, Wehkamp, Zalando en Booking.com en ook als je eten laat bezorgen via Thuisbezorgd.nl of een restaurant reserveert via Dinnersite.nl ontvangt NAH Ontmoetingspunt daar geld voor.

Ga de volgende keer dat je iets online wil kopen eerst naar: https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=6150

Klik hier voor meer info over Sponsorkliks.

Like what you see?

Hit the buttons below to follow us, you won't regret it...