Skip to main content

Hoezo Anders

Hoezo Anders

Hoezo Anders is een stichting die zoveel mogelijk jongeren met een niet-zichtbare beperking of chronische ziekte wil helpen om makkelijker hun weg te vinden in de maatschappij. Jij verdient gewoon waardering voor wat je wel kan!

Hoezo Anders wil meer bekendheid en begrip voor jongeren met een niet-zichtbare beperking of chronische ziekte en deze jongeren inspireren hun dromen te realiseren.

Hoezo?

Jongeren met een niet-zichtbare beperking (zoals bijvoorbeeld ADHD, ASS of een spraakstoornis) of een chronische ziekte, groeien op in een maatschappij die hun beperking vaak totaal niet begrijpt. Het hebben van een ‘label’ heeft een enorme impact op hun leven dat anders verloopt. Juist omdat de beperking niet opvalt, wordt (afwijkend) gedrag verkeerd geïnterpreteerd. Uiterlijk en (vaker) prestaties voldoen niet aan de norm, waardoor ze niet volwaardig kunnen meedoen aan ‘gewoon’ school, werk en wonen. Maar jongeren die ‘anders’ zijn hebben ook behoeften, wensen en ambities. Ze willen ‘gewoon’ meedoen en een ‘gewoon’ leven leiden. Stichting Hoezo Anders gaat niet uit van welk ‘label’ dan ook en legt de nadruk op hun (bijzondere) talenten

Lees verder op de website van HoezoAnders.

  • Aangemaakt op .
  • Laatste update op .
  • Hits: 254

sponsorkliks logo

Wij doen ook mee aan Sponsorkliks, voor iedere aankoop die je via onderstaande link doet krijgen wij geld.

Alles voor dezelfde prijs gewoon in de bekende online winkels, sponsoren via onderstaande links is gratis.

NAH Ontmoetingspunt ontvangt geld als er online wordt gekocht bij ruim honderd winkels, waaronder bekende als Bol.com, Wehkamp, Zalando en Booking.com en ook als je eten laat bezorgen via Thuisbezorgd.nl of een restaurant reserveert via Dinnersite.nl ontvangt NAH Ontmoetingspunt daar geld voor.

Ga de volgende keer dat je iets online wil kopen eerst naar: https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=6150

Klik hier voor meer info over Sponsorkliks.

Like what you see?

Hit the buttons below to follow us, you won't regret it...