nah_logo3.png
Nah ontmoetingspunt Almere
Tel  je zegeningen, niet je problemen.

      Ontvangen van, voor positiviteit.nl   

Stille logeerplekken, vakantiehuisjes of B&B's

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Stille logeerplekken, vakantiehuisjes of B&B's

Dit is een initiatief van: https://www.hersenletsel-uitleg.nl/

In Nederland krijgen plusminus 180.000 mensen per jaar een vorm van hersenletsel variërend van hersenbloeding tot hersenvliesontsteking of een traumatisch ongeluk door een val, ongeluk, sportincident.

Bij diegenen die blijven leven heeft ongeveer 60-75% blijvende hinder van geluid, maar ook van  fel licht en drukke patronen en met name van achtergrondgeluiden. Dat noemen we overprikkeling.

 

De klachten variëren erg, maar ernstige vermoeidheid tot huilbuien, geïrriteerdheid en echt ziek zijn dat dagen weken kan duren. Velen, zeer velen kunnen niet deelnemen aan het openbare leven. Voor hen is het zelfs een levensbedreigende situatie als er een renovatie aan het huis moet plaatsvinden.

Wij hebben als Hersenletsel-uitleg, een project opgezet om deze doelgroep te helpen. Project Overprikkeling. Daarmee willen we allereerst het probleem bekender maken maar we werken ook hard aan andere oplossingen, zowel in de vorm van hulpmiddelen, als in de vorm van deze pagina om stille 'vluchtplekken' aan te bieden.

Waarom? Omdat als iemand al zwaar overprikkeld is, hij of zij niet het net kan afspeuren naar rustige plekjes...

 

Ons plan met een keten van rustige logeerplekken is dus ook een noodzaak om mensen die tijdelijk en noodgedwongen hun huis uit moeten wegen renovatie of andere reden, te helpen. Maar ook om hen een plekje aan te kunnen bieden om even bij te komen.
De mensen zijn dus niet noodzakelijkerwijze zwaar gehandicapt maar vooral onzichtbaar gehandicapt. Rust rust rust is het énige wat helpt.


Wij bemiddelen niet, wij hebben de eigenaren benaderd of hun accommodatie stil genoeg is voor onze doelgroep. U kunt zelf contact met hen opnemen voor meer info of om te boeken. Alle succes!!

Lees verder op: https://www.overprikkeling.com/stille-logeerplekken

Wilt u contact met ons om uw huisje of B&B hier aan te bevelen? Mail dan naar:

 of naar

Afdrukken

sponsorkliks logo

Wij doen ook mee aan Sponsorkliks, voor iedere aankoop die je via onderstaande link doet krijgen wij geld.

Alles voor dezelfde prijs gewoon in de bekende online winkels, sponsoren via onderstaande links is gratis.

NAH Ontmoetingspunt ontvangt geld als er online wordt gekocht bij ruim honderd winkels, waaronder bekende als Bol.com, Wehkamp, Zalando en Booking.com en ook als je eten laat bezorgen via Thuisbezorgd.nl of een restaurant reserveert via Dinnersite.nl ontvangt NAH Ontmoetingspunt daar geld voor.

Ga de volgende keer dat je iets online wil kopen eerst naar: https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=6150

Klik hier voor meer info over Sponsorkliks.