nah_logo3.png
Nah ontmoetingspunt Almere
Met je glimlach verander je de wereld. Maar laat nooit de wereld je glimlach veranderen.
Ontvangen van, voor positiviteit.nl

De MEE vakantiewijzer

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

De MEE vakantiewijzer, artikel overgenomen van de website van MEE, http://www.meevakantiewijzer.nl/

Deze vakantiewijzer geeft u een idee van de mogelijkheden voor mensen met een beperking om op vakantie te gaan. Het overzicht is niet volledig, maar het kan u hopelijk op weg helpen de vakantie te vinden die bij u past.

Het is verstandig u van tevoren te (laten) informeren over de reisvoorwaarden. Niet alle organisaties zijn hebben een reisgarantie als bijvoorbeeld: Stichting Garantiefonds Reizen (SGR), Stichting Take Over Reisgarantie (STO), Stichting Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators (GGTO). En/of zijn aangesloten bij een brancheorganisatie als: Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen (ANVR), Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR), Nederlandse Branchevereniging Aangepaste Vakanties (NBAV)

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met MEE.

De dichtstbijzijnde MEE-organisatie vindt u op de website van MEE NL. U kunt ook bellen met 0900 999 88 88 (lokaal tarief). Voor organisaties die een aanbod in meerdere regio's, provincies en/of landen hebben, ga naar Vakanties of Accommodaties. Voor vakanties en accommodaties die werkzaam zijn in een enkele provincie, zoals Noord-Brabant of Friesland, zie Regionale informatie.

Afdrukken

Vakantie 1Boek een hotel, appartement of vakantiewoning bij Booking.Com en steun NAH Ontmoetingspunt gratis.Vakantie 2
Wij ontvangen als u via een van onderstaande links een hotel, appartement of vakantiewoning boekt een  bijdrage van Booking.com
 Zoeken naar alle hotels, appartementen eb vakantiewoningen in Booking.com: https://www.booking.com/index.html?aid=1700698

Klik hier voor meer informatie.