nah_logo3.png
nah_logo3.png
Bij al het moois wat je wil bereiken, heb je twee mogelijkheden.
Ofwel je vindt je weg, ofwel je vindt een excuus.

  Ontvangen van, voor positiviteit.nl   

Max geheugentrainer

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

MAX Geheugentrainer

Voor een soepele geest traint u met wekelijkse oefenstof uw geheugen in vier categorieën!


Kortetermijngeheugen

Het kortetermijngeheugen omvat het geheugen dat een termijn van enkele seconden tot enkele minuten omvat. Het gaat bij het kortetermijngeheugen dus om het onthouden van dingen die u net gezien heeft. Train de opslagcapaciteit van uw geheugen met het spel Kwartetto!

Bij Kwartetto ziet u vier kaarten waarop kenmerken staan van een bepaald onderwerp. Nadat deze vier kaarten te zien geweest zijn, wordt u een aantal vragen gesteld over de informatie op de kaarten. Onthoud de informatie dus goed!


Werkgeheugen

Het werkgeheugen is het gedeelte van het geheugen wat u gebruikt om informatie op te slaan die aan een taak gerelateerd is. U gebruikt uw werkgeheugen bij het onthouden van de boodschappen op het boodschappenlijstje. Een goed getraind werkgeheugen is onmisbaar in het dagelijks leven!

Train uw werkgeheugen met het Boodschappenspel. U ziet tien boodschappen die u moet onthouden. Na een korte afleiding moet u de acht boodschappen uit de lijst kunnen reproduceren!


Waarneming

Alles wat u om u heen ziet en hoort, kan beschouwd worden als waarneming. Waarneming is ook een vorm van het trainen van het kortetermijngeheugen. U reproduceert informatie die u net heeft gezien of gehoord.

De waarneming traint u met Wat zien ik?. U ziet een fragment. Vervolgens beantwoordt u vragen over het vertoonde fragment.


Aandacht

Met het Rekenspel traint u uw aandacht. Het concentreren op de dingen die gebeuren, is een taak die u in het dagelijks leven vaak gebruikt.

Het trainen van uw aandacht, doe u met het Rekenspel. Maak de som en klik zo snel mogelijk het juiste antwoord aan!

Naar Max geheugentrainer


Afdrukken

Vakantie 2Vakantie 1Groupon reizen, vakantie, eten, drinken en diversen bekijk en bestel via onderstaande link en steun daarmee gratis NAH Ontmoetingspunt.

https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=6150&category=&shopsearch=groupon

Klik hier voor meer informatie.