nah_logo3.png
Nah ontmoetingspunt Almere
Een fout is niet altijd verkeerd. leer ervan en het zal je positief veranderen.

Ontvangen van, voor positiviteit.nl

Wat mij raakt

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

 Wat me rWat mij raaktaakt…

Geplaatst op 12 april 2015

 

Ik hoef niet te weten hoe anderen over jou denken. Wat ik graag wil weten is hoe je over jezelf denkt. Of je van jezelf houdt en in jezelf gelooft.

Het interesseert me niet wat je doet om indruk te maken. Alles wat je alleen maar doet als anderen erbij zijn. Wat me echt boeit is wat je doet als er niemand bij aanwezig is. Gewoon omdat je er zelf in gelooft, omdat je zelf iets moois wil betekenen, ongeacht wat anderen er van denken. Omdat je trouw blijft aan jezelf.

Van mij hoeft niet alles perfect te zijn. Ik ben niet geinteresseerd in uiterlijke schijn. Ik wil je volledig zien. Ook je kwetsbaarheden. Gewoon omdat je mens bent en omdat je liefdevol voor alle plussen en minnen van jezelf bent.

Wat me raakt, is jouw vertrouwen en geloof in jezelf.

 

Val me niet lastig met geklaag over dingen die niet veranderd kunnen worden. Ik wil niet weten hoe erg het is dat het regent. Ik wil graag van je horen hoe je danst in de regen. Hoe jij lastige situaties overwint, hoe jij met een positieve instelling een voorbeeld bent voor anderen.

Alsjeblieft, vertel me vooral niet dat je genieten uitstelt tot later. Dat je pas kunt gaan genieten als je met pensioen bent. Ik wil weten of je kunt genieten van vandaag, gewoon omdat het vandaag is. Ik wil graag van je horen welke kleine bijzonderheden je vandaag zijn opgevallen. Welke kleine dingen vandaag je dag kleur geven.

Wat me raakt, is jouw liefde voor het leven. Nu.

 

Ik wil liever niet horen over hoe keurig je binnen de lijntjes blijft kleuren. Ik wil graag van je horen hoe je nieuwe uitdagingen aangaat. Hoe je uit je comfort zone stapt, risico’s neemt en soms ook onverstandige dingen doet. Ik snak naar jouw verhalen over je bijzondere, nieuwe, verfrissende ervaringen. Gewoon omdat het leven draait om het verzamelen van vreugdevolle momenten en rijke ervaringen.

Ik zie niet graag dat je in angst blijft hangen en alleen maar voor veiligheid blijft kiezen. Ik wil dat je houdt van uitdagingen. Dat je houdt van al jouw inspanningen om een prachtig resultaat te bereiken. Dat je ergens vol vuur en passie voor gaat en bereid bent om hier offers voor te maken.

Wat me raakt, is jouw lef om te leven.

 

Op dit unieke moment heb je zelf een keuze. Een keuze om te leven vanuit angst of om te leven vanuit liefde. Liefde voor jezelf, liefde voor vandaag en liefde voor het leven. Wees wijs.

Wat me raakt, is wat jij zelf van jouw leven maakt.

 

Gelezen op 4positiviteit

Afdrukken

sponsorkliks logo

Wij doen ook mee aan Sponsorkliks, voor iedere aankoop die je via onderstaande link doet krijgen wij geld.

Alles voor dezelfde prijs gewoon in de bekende online winkels, sponsoren via onderstaande links is gratis.

NAH Ontmoetingspunt ontvangt geld als er online wordt gekocht bij ruim honderd winkels, waaronder bekende als Bol.com, Wehkamp, Zalando en Booking.com en ook als je eten laat bezorgen via Thuisbezorgd.nl of een restaurant reserveert via Dinnersite.nl ontvangt NAH Ontmoetingspunt daar geld voor.

Ga de volgende keer dat je iets online wil kopen eerst naar: https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=6150

Klik hier voor meer info over Sponsorkliks.