nah_logo3.png
nah_logo3.png
Verder gaan betekent niet dat je vergeet.
Het betekent dat je accepteert wat plaatsvond en besluit door te gaan met leven.
 
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Boek een hotel, appartement, vakantiehuis of BB bij Booking.Com en steun NAH Ontmoetingspunt gratis.

Wij ontvangen als u via een van onderstaande links een hotel, appartement, vakantiehuis of BB boekt een  bijdrage van Booking.com

https://www.booking.com/index.html?aid=1700698

Naar de deals van de dag, https://sp.booking.com/dealspage.nl.html?aid=1700698

 INfo

Over Booking.com™

Booking.com, opgericht in Amsterdam in 1996, is uitgegroeid van kleine Nederlandse startup tot een van 's werelds grootste e-commercebedrijven voor reizen. Booking.com, onderdeel van Booking Holdings Inc. (NASDAQ: BKNG), heeft nu meer dan 17.000 medewerkers in 198 kantoren in 70 landen over de hele wereld.

Met een missie om mensen de wereld te laten beleven investeert Booking.com in technologie die het reizen eenvoudiger maakt. Bij Booking.com verbinden we reizigers aan 's werelds grootste aanbod van prachtige accommodaties, van appartementen, vakantiehuizen en B&B's bij gezinnen tot 5-sterrenresorts, boomhutten en zelfs iglo's. De Booking.com-website en -apps zijn beschikbaar in meer dan 40 talen, bieden in totaal 28.324.271 listings, en beslaan 145.717 bestemmingen in 228 landen en gebieden wereldwijd.

Elke dag worden meer dan 1.550.000 kamernachten gereserveerd op ons platform. Of het nu om vakantie- of zakenreizen gaat, reizigers kunnen gemakkelijk direct hun ideale accommodatie boeken via Booking.com, zonder reserveringskosten en met onze belofte om de beste prijs te matchen. Via ons klantenserviceteam kunnen klanten Booking.com 24/7 bereiken voor ondersteuning in meer dan 40 talen, zelfs midden in de nacht.

Afdrukken

Vakantie 2Vakantie 1Groupon reizen, vakantie, eten, drinken en diversen bekijk en bestel via onderstaande link en steun daarmee gratis NAH Ontmoetingspunt.

https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=6150&category=&shopsearch=groupon

Klik hier voor meer informatie.