Skip to main content

Toegangkelijkheid voor ons allemaal

 
 

 

Altijd voorbereid op pad? Nooit meer zoeken naar een toilet? Voel je thuis in iedere stad met de Ongehinderd app. Download hem gratis en vind toegankelijke restaurants, attracties en nog veel meer leuke plekjes!

Ongehinderd app


Ruim 10% van de Nederlanders hebben een lichamelijk beperking. Dit zijn blinden en slechtzienden, mensen die slecht ter been zijn, rolstoelgebruikers, doven en slechthorenden. Zij willen ook zonder drempels op pad kunnen gaan. Ongehinderd brengt samen met Gemeenten en lokale belangenorganisaties de toegankelijkheid van locaties door heel Nederland in kaart. Deze informatie wordt gepresenteerd in de landelijke Ongehinderd app, zodat inwoners en bezoekers met een beperking precies weten waar ze goed terecht kunnen. De Ongehinderd app is gratis te downloaden via de Apple App Store of Google Play Store of via app.ongehinderd.nl.De belangrijkste functies uitgelicht:

Klik hier om de App te downloaden: https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.ongehinderd.OngehinderdMobile&rdid=nl.ongehinderd.OngehinderdMobile&pli=1


- Handige zoekfuncties voor locaties
- Altijd zicht op belangrijke voorzieningen
- Toegespitst op uw eigen situatie
- Elkaar helpen door ervaringen te delen

Wat onze gebruikers zeggen:
- "Het kostte vroeger altijd zoveel moeite, ik bleef liever thuis. Nu weet ik voortaan waar ik wel of niet naar binnen kan." (gebruiker uit Eindhoven 2012)
- "Omdat ik niet voor grote verrassingen wil komen te staan, zoek ik met Ongehinderd hoe het zit met de toegankelijkheid." (gebruiker uit Den Haag in 2013)
- "Ik ken de stad op mijn duimpje. Met Ongehinderd kan ik mijn ervaring nu ook met andere mensen delen." (gebruiker uit Maastricht in 2013)

 

 

  • Aangemaakt op .
  • Laatste update op .
  • Hits: 754

Vakantie 2Vakantie 1Groupon reizen, vakantie, eten, drinken en diversen bekijk en bestel via onderstaande link en steun daarmee gratis NAH Ontmoetingspunt.

https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=6150&category=&shopsearch=groupon

Like what you see?

Hit the buttons below to follow us, you won't regret it...