nah_logo3.png
Nah ontmoetingspunt Almere
Alles wat je kunt veranderen, is jezelf.
Maar soms verandert dat alles.

Rolstoelauto huren, De Zonnebloemauto bij jou in de buurt

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Rolstoelauto huren: betaalbaar vervoer op maat

Op familiebezoek, naar een feestje of winkelen. Met elkaar genieten is het aller belangrijkst. Maar hoe kom je daar als je gebruik maakt van een rolstoel of een scootmobiel? Het is erg fijn als je niet afhankelijk bent en zelf kunt gaan waar en wanneer je dat wilt. Met de Zonnebloemauto maken wij het mogelijk. De Zonnebloem biedt rolstoelvervoer voor een betaalbare prijs. Want iedereen moet in alle vrijheid op pad kunnen gaan, ook als je gebruik maakt van een rolstoel. Dat is waar wij met elkaar voor gaan!

De Zonnebloemauto bij jou in de buurt

De Zonnebloem is in 2014 begonnen met het verhuren van rolstoelauto's. In deze aangepaste huurauto is plaats voor een scootmobiel of een persoon in een rolstoel. Daarnaast is er (afhankelijk van de grootte van de rolstoel/scootmobiel) nog plaats voor 3 of 4 andere personen. Zo kun je dus gezellig met elkaar op pad. Verspreid over Nederland zijn er verhuurlocaties te vinden. Het doel is om de komende jaren flink uit te breiden. Kijk via het kaartje welke verhuurlocatie het dichtst bij jou in de buurt is en welk type auto daar wordt verhuurd.

Huren

De comfortabele rolstoelauto's zijn exclusief te huur voor mensen die gebruik maken van een rolstoel of scootmobiel. De bediening van de zonnebloemauto is niet aangepast. De bestuurder moet in het bezit zijn van een geldig rijbewijs B.

Een Zonnebloemauto kost € 40,- per dag. Hierbij zijn de eerste 100 kilometer inbegrepen. Wil je meer rijden dan kost elke extra kilometer € 0,20. De brandstofkosten zijn exclusief. Je krijgt de auto volgetankt mee en levert de auto weer volgetankt in.

Huur de Zonnebloemauto

Chauffeur nodig?

Wil je de Zonnebloemauto huren, maar ben je op zoek naar iemand die hem kan rijden? Het is mogelijk om er via de Zonnebloem een vrijwillige chauffeur bij te vragen. Als je de auto reserveert kun je in het reserveringsformulier of telefonisch (088 - 00 16 717) aangeven dat je een vrijwillige chauffeur nodig hebt.

Meer informatie over het aanvragen van een vrijwillige chauffeur

Instructie

Nadat je de Zonnebloemauto gereserveerd hebt, krijg je op de huurdag een instructie. Wil je nu al bekijken wat de mogelijkheden van de aangepaste huurauto zijn, bekijk dan alvast de instructievideo's.

De Zonnebloem verhuurt drie type rolstoelauto's. Bekijk via de verhuurlocatiepagina welke auto er bij jou in de buurt te huur is. Bekijk de pagina van jouw dichtstbijzijnde verhuurlocatie. Op die pagina vind je ook de juiste instructievideo van de auto waarmee je op pad gaat.

Afdrukken

Vakantie 1Boek een hotel, appartement of vakantiewoning bij Booking.Com en steun NAH Ontmoetingspunt gratis.Vakantie 2
Wij ontvangen als u via een van onderstaande links een hotel, appartement of vakantiewoning boekt een  bijdrage van Booking.com
 Zoeken naar alle hotels, appartementen eb vakantiewoningen in Booking.com: https://www.booking.com/index.html?aid=1700698

Klik hier voor meer informatie.