nah_logo3.png
Nah ontmoetingspunt Almere
Het grootste geschenk dat je iemand kunt geven is je tijd.
Want als je jouw tijd geeft, geef je iets wat je nooit meer terugkrijgt.
                                                                          Ontvangen van, voor positiviteit.nl 

NAH zwemmen onder deskundige begeleiding bij de Merem in Almere

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

NAH zwemmen onder deskundige begeleiding bij de Merem in Almere

Bij Merem in Almere kunt u zwemmen speciaal voor mensen met NAH, dit is op verzoek van NAH Ontmoetingspunt Almere en wordt gesponsord door de Edwin van der Sar Foundation.

De Edwin van der Sar Foundation mensen met NAH steunt door voor hen 2x het laatste kwartaal van het lidmaatschap te betalen. Zo motiveren ze mensen met NAH om te sporten.

Zie www.edwinvandersarfoundation.nl : ‘De Edwin van der Sar Foundation realiseert projecten ter ondersteuning van mensen met hersenletsel op het gebied van revalidatie, participatie en preventie.’

Waarom zwemmen?

Zwemmen is ideaal voor herstel van motoriek en evenwicht, creëert zelfvertrouwen en is bovendien ook een gezellige groepsactiviteit. Uit onderzoeken blijkt dat niet alleen het lijf, maar ook het brein baat heeft bij regelmatig bewegen. En wanneer het lijf niet meezit, is de gewichtsloosheid van een zwembad heerlijk om in te bewegen!

Naast het sportief bezig zijn biedt het NAH zwemmen ook gezelligheid en lotgenotencontact.

Zwemmen met maximaal 10 personen.

 

Meer informatie over het zwemmen: https://www.nahontmoetingspuntalmere.nl/nieuws/gezondheid-en-bewegen/2354-informatie-bewegen-in-water-bij-merem

Afdrukken

Vakantie 2Vakantie 1Groupon reizen, vakantie, eten, drinken en diversen bekijk en bestel via onderstaande link en steun daarmee gratis NAH Ontmoetingspunt.

https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=6150&category=&shopsearch=groupon

Klik hier voor meer informatie.