nah_logo3.png
Nah ontmoetingspunt Almere

InteraktContour Almere

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

InteraktCInteraktcontourontour Almere, wat doen wij

 

Er is altijd iets mogelijk

InteraktContour is er voor mensen die problemen ervaren als gevolg van hersenletsel, na bijvoorbeeld een beroerte, ongeluk of hersentumor. Hersenletsel verandert hun leven en dat van hun naasten; terug naar werk of school lukt vaak niet en thuis is alles anders.

Toch is er altijd iets mogelijk. Dáár richt InteraktContour zich op, met gespecialiseerde zorg en ondersteuning. Cliënten en hun naasten boeken resultaten op het gebied van leven, wonen en werken. InteraktContour biedt daarvoor behandeling, begeleiding, dagbesteding en 24-uurs zorg in Oost- en Midden-Nederland.
 

Organisatie

InteraktContour  biedt al meer dan vijftig jaar zorg en ondersteuning aan mensen met hersenletsel, mensen met een lichamelijke beperking of chronische ziekte. Enkele cijfers en feiten: 

Wonen Dagbesteding Begeleiding thuis Behandeling Medewerkers  
38 woonlocaties 23 activiteitencentra 4 teams 5 teams 1.295 (680 Fte)  
592 cliënten 1.622 cliënten 960 cliënten 225 cliënten  

 

Website: Naar de website van InteraktContour

Afdrukken E-mailadres

Vakantie 1Boek een hotel, appartement of vakantiewoning bij Booking.Com en steun NAH Ontmoetingspunt gratis.Vakantie 2
Wij ontvangen als u via een van onderstaande links een hotel, appartement of vakantiewoning boekt een  bijdrage van Booking.com
 Zoeken naar alle hotels, appartementen eb vakantiewoningen in Booking.com: https://www.booking.com/index.html?aid=1700698

Klik hier voor meer informatie.