Skip to main content

Goede zorgverzekering bij een laag inkomen

Goede zorgverzekering bij een laag inkomen

Met een laag inkomen is het extra belangrijk goed verzekerd te zijn voor zorgkosten. U heeft dan minder onverwachte kosten als u zorg nodig heeft. Daarom betaalt de gemeente Almere in 2020 mee aan de premie van een goede zorgverzekering voor minima via Menzis.

Aanmelden voor deze zorgverzekering kan van eind november tot 31 december 2019 via www.gezondverzekerd.nl/almere.

De gemeente Almere heeft met Menzis afgesproken dat Almeerse minima in 2020 nog één jaar kunnen deelnemen. 2020 is definitief het laatste jaar dat Menzis deze zorgverzekering in Almere aanbiedt. Per 1 januari 2021 stopt Menzis met deze zorgverzekering voor Almeerse minima.

De gemeente Almere is op zoek naar een nieuwe goede oplossing voor Almeerse minima in 2021. Want wij willen graag dat inwoners met een laag inkomen (en hoge zorgkosten) goed en betaalbaar verzekerd kunnen blijven. In de loop van 2020 hoort u meer over het vervolg.

Lees verder op: https://www.almere.nl/werken/rondkomen-met-een-laag-inkomen/zorg-en-opvoeding/goede-zorgverzekering-bij-een-laag-inkomen/

  • Aangemaakt op .
  • Laatste update op .
  • Hits: 1146

Vakantie 2Vakantie 1Groupon reizen, vakantie, eten, drinken en diversen bekijk en bestel via onderstaande link en steun daarmee gratis NAH Ontmoetingspunt.

https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=6150&category=&shopsearch=groupon

Like what you see?

Hit the buttons below to follow us, you won't regret it...