nah_logo3.png
nah_logo3.png
Je kunt niet aan een volgend hoofdstuk in je leven beginnen als je het vorige hoofdstuk blijft herhalen.
 

Zelfhulpcursus Mantelzorg & Werk

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Onderzoekproject van het AMC


Zelfhulpcursus Mantelzorg & Werk

Helpt u in uw privé-situatie bijvoorbeeld uw vader of moeder, partner of kind, of vriend(in), met een gezondheidsprobleem? En doet u dat naast uw betaald werk? En is dat voor u soms lastig (stressvol)?

Dan is de zelfhulpcursus 'Mantelzorg & Werk' wellicht een goede hulp voor u! Aanmelden kan per direct en doorlopend.

De cursus

Is ontwikkeld door het Coronel Instituut voor Arbeid en Gezondheid (AMC Amsterdam)

Is gratis en kunt u met het cursusmateriaal zelf doen waar en wanneer het u het beste uitkomt, bijvoorbeeld thuis. U kunt ervoor kiezen om alleen de cursusonderdelen te doen die u handig vindt voor uw eigen situatie. U kunt zelf aan de slag met de cursus, en kunt uw thuiscomputer erbij gebruiken en/of aan de slag met het geprinte werkboek.

Probeert u te helpen met de rol van verzorger én het combineren van zorg met werk en
sociaal leven. De oefeningen, ondersteunende teksten, en tips, zijn gericht op het invulling geven aan mantelzorg en op het beter samen laten gaan van zorg met werk en sociaal leven.

Is er voor personen van 23 jaar en ouder, die minimaal 12 uur per week betaald werk doen, en die mantelzorg verlenen voor minimaal 2 uur in de week en er last (stress) van ondervinden.

Wordt wetenschappelijk onderzocht.

Heeft 2 startmomenten (direct na uw aanmelding of 8 weken na uw aanmelding, het startmoment is afhankelijk van de cursistengroep waarin u wordt ingedeeld na uw aanmelding) en 150 personen kunnen meedoen.

Hoe kunt u uzelf opgeven?

Is deze cursus iets voor u? En bent u bereid met het onderzoek mee te doen door een vragenlijst in te vullen (1 keer na aanmelding, 1 keer na 4 weken, 1 keer na 8 weken; invullen duurt zo’n 15 minuten) en aan het eind uw mening over de cursus te geven?

De oproep is actief en u kunt uzelf meteen al opgeven. Neem dan contact op met onderzoeker dr. Edwin Boezeman via telefoon (020 566 5340) of email () en geef u bij hem op voor het meedoen met de cursus en het onderzoek.

Afdrukken

Vakantie 1Boek een hotel, appartement of vakantiewoning bij Booking.Com en steun NAH Ontmoetingspunt gratis.Vakantie 2
Wij ontvangen als u via een van onderstaande links een hotel, appartement of vakantiewoning boekt een  bijdrage van Booking.com
 Zoeken naar alle hotels, appartementen eb vakantiewoningen in Booking.com:

SponsorKliks | Gratis sponsoren!