nah_logo3.png
nah_logo3.png
Sommige mensen zullen je nooit leuk gaan vinden.
Maar gelukkig is dat niet jouw probleem.

  Ontvangen van, voor positiviteit.nl   

Zelfhulpcursus Mantelzorg & Werk

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Onderzoekproject van het AMC


Zelfhulpcursus Mantelzorg & Werk

Helpt u in uw privé-situatie bijvoorbeeld uw vader of moeder, partner of kind, of vriend(in), met een gezondheidsprobleem? En doet u dat naast uw betaald werk? En is dat voor u soms lastig (stressvol)?

Dan is de zelfhulpcursus 'Mantelzorg & Werk' wellicht een goede hulp voor u! Aanmelden kan per direct en doorlopend.

De cursus

Is ontwikkeld door het Coronel Instituut voor Arbeid en Gezondheid (AMC Amsterdam)

Is gratis en kunt u met het cursusmateriaal zelf doen waar en wanneer het u het beste uitkomt, bijvoorbeeld thuis. U kunt ervoor kiezen om alleen de cursusonderdelen te doen die u handig vindt voor uw eigen situatie. U kunt zelf aan de slag met de cursus, en kunt uw thuiscomputer erbij gebruiken en/of aan de slag met het geprinte werkboek.

Probeert u te helpen met de rol van verzorger én het combineren van zorg met werk en
sociaal leven. De oefeningen, ondersteunende teksten, en tips, zijn gericht op het invulling geven aan mantelzorg en op het beter samen laten gaan van zorg met werk en sociaal leven.

Is er voor personen van 23 jaar en ouder, die minimaal 12 uur per week betaald werk doen, en die mantelzorg verlenen voor minimaal 2 uur in de week en er last (stress) van ondervinden.

Wordt wetenschappelijk onderzocht.

Heeft 2 startmomenten (direct na uw aanmelding of 8 weken na uw aanmelding, het startmoment is afhankelijk van de cursistengroep waarin u wordt ingedeeld na uw aanmelding) en 150 personen kunnen meedoen.

Hoe kunt u uzelf opgeven?

Is deze cursus iets voor u? En bent u bereid met het onderzoek mee te doen door een vragenlijst in te vullen (1 keer na aanmelding, 1 keer na 4 weken, 1 keer na 8 weken; invullen duurt zo’n 15 minuten) en aan het eind uw mening over de cursus te geven?

De oproep is actief en u kunt uzelf meteen al opgeven. Neem dan contact op met onderzoeker dr. Edwin Boezeman via telefoon (020 566 5340) of email () en geef u bij hem op voor het meedoen met de cursus en het onderzoek.

Afdrukken

sponsorkliks logo

Wij doen ook mee aan Sponsorkliks, voor iedere aankoop die je via onderstaande link doet krijgen wij geld.

Alles voor dezelfde prijs gewoon in de bekende online winkels, sponsoren via onderstaande links is gratis.

NAH Ontmoetingspunt ontvangt geld als er online wordt gekocht bij ruim honderd winkels, waaronder bekende als Bol.com, Wehkamp, Zalando en Booking.com en ook als je eten laat bezorgen via Thuisbezorgd.nl of een restaurant reserveert via Dinnersite.nl ontvangt NAH Ontmoetingspunt daar geld voor.

Ga de volgende keer dat je iets online wil kopen eerst naar: https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=6150

Klik hier voor meer info over Sponsorkliks.