nah_logo3.png
nah_logo3.png
Onmogelijk betekent alleen maar dat je de oplossing nog niet hebt gevonden.

 Ontvangen van, voor positiviteit.nl

Wegwijzer Hersenletsel.

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Wegwijzer Hersenletsel.

Klik hier om naar Wegwijzer Hersenletsel.nl te gaan.

Wegwijzer hersenletsel kleiner

Waarom een Wegwijzer?

Voor mensen met hulpvraag is het vaak een hele zoektocht om ondersteuning te vinden die past bij hun specifieke behoefte. De overheid heeft Wegwijzers ontwikkeld waarin vraag en aanbod overzichtelijk samen komen voor zorgvragers en hun naasten. Het aanbod is groot en omvat zorg, maar ook apps, boeken, ondersteuning, dagbesteding, lotgenotencontact en meer.

 

De Wegwijzer Hersenletsel is gericht op (naasten van) mensen met hersenletsel. Het doel is dat je makkelijker producten en diensten vindt die passen bij jouw vraag en die, waar relevant, dicht bij jou in de buurt zijn.

 

Ook handig voor professionals

De zoektocht naar passende ondersteuning kan ook lastig zijn voor betrokken professionals. Zij hebben vaak weinig zicht op het specifieke aanbod. De Wegwijzers bieden ook hen hierin overzicht.

 

Verschillende Wegwijzers

Naast de Wegwijzer Hersenletsel zijn er ook Wegwijzers voor mensen met ernstig meervoudige beperkingen (EMB) en voor mensen met autisme. Gebruikers en aanbieders kunnen diensten en producten aanvullen. Een onafhankelijke moderator bewaakt het aanbod.

 

Zelf aanbod toevoegen

Je kunt ook zelf aanbod aandragen voor de Wegwijzer!

 

Het team achter de Wegwijzers

De Wegwijzer wordt betaald door het ministerie van VWS en uitgevoerd door Stichting In-Tussen. Een klein team van (ervaringsdeskundige) medewerkers beheert de website, voegt aanbod toe en controleert aanbod dat anderen plaatsen.

Afdrukken

sponsorkliks logo

Wij doen ook mee aan Sponsorkliks, voor iedere aankoop die je via onderstaande link doet krijgen wij geld.

Alles voor dezelfde prijs gewoon in de bekende online winkels, sponsoren via onderstaande links is gratis.

NAH Ontmoetingspunt ontvangt geld als er online wordt gekocht bij ruim honderd winkels, waaronder bekende als Bol.com, Wehkamp, Zalando en Booking.com en ook als je eten laat bezorgen via Thuisbezorgd.nl of een restaurant reserveert via Dinnersite.nl ontvangt NAH Ontmoetingspunt daar geld voor.

Ga de volgende keer dat je iets online wil kopen eerst naar: https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=6150

Klik hier voor meer info over Sponsorkliks.