nah_logo3.png
Nah ontmoetingspunt Almere
Doe datgene wat in je eigen hart goed voelt. Kritiek krijg je toch wel.

(Eleanor Roosevelt)

Documentaires en films

Niet zonder ons, aflevering 2

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Niet zonder ons

Aflevering 2

Ma 10 feb 21:30

Arie en Peter doen boodschappen voor een nieuwe salade, maar raken op de markt hun fiets én boodschappentas kwijt. Daphne gaat behoorlijk over de schreef tijdens een cateringklus op een congres. Hendrika solliciteert al veertien jaar zonder succes en is toe aan een werkend bestaan. Zij start als activiteitenbegeleider in een opvang voor (ex-)verslaafden. Cor gaat zijn passie achterna en start met frisse moed in een wijnwinkel, maar de eerste ervaringen vallen tegen.

Klik hier om deze aflevering te bekijken.

KliArie (69), Hans (59) en Peter (72) zetten ondanks hun dementie de eerste stap richting werk in een cultureel centrum. Daphne (26) werd zeven jaar geleden aangereden door een auto. Door haar hersenletsel is zij ongeremd en neemt geen blad voor de mond, wat ook in haar nieuwe baan bij een restaurant voor pijnlijke situaties zorgt. Ten slotte zien we Cor (49). Hij is internationaal wijnhandelaar als hij tien jaar geleden tijdens een zakenreis wordt getroffen door een hartstilstand.

Afdrukken

Vakantie 2Vakantie 1Groupon reizen, vakantie, eten, drinken en diversen bekijk en bestel via onderstaande link en steun daarmee gratis NAH Ontmoetingspunt.

https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=6150&category=&shopsearch=groupon

Klik hier voor meer informatie.