nah_logo3.png
Nah ontmoetingspunt Almere
Er schuilt een verhaal in ieder persoon.
Er is een reden waarom iemand is zoals die is.
Denk hier aan voordat je oordeelt.
 

Boeken

Het NAH Masterplan

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Het NAH Masterplan

NAH MasterplanPlotseling word je geconfronteerd met hersenletsel, door ongeval of ziekte. Je leven staat op zijn kop en je toekomstperspectief is veranderd. Je hebt veel te verwerken en veel verandert. Het NAH Masterplan laat zien dat je ook met hersenletsel verder kan met je leven.

Hersenletsel raakt!

Hersenletsel raakt alle betrokkenen. Gelukkig zijn er veel mensen die je kunnen helpen. Dat is, zeker in het begin, ook nodig. Eigenlijk maak je, met hun hulp, opnieuw met jezelf kennis. Je leert wat er bij jezelf is veranderd.

De expert ben je zelf!

Een belangrijke valkuil is om te focussen op wat er allemaal onmogelijk is geworden. Dat versterkt je niet. Je bent veel meer dan je diagnose en je hebt altijd mogelijkheden. Als iets voor je werkt, doe daar meer van. Werkt iets niet, doe dan wat anders. Jij bent expert over jezelf!

Helpt!

Ben jij of ken jij iemand die, misschien al jaren, te maken heeft met Niet Aangeboren Hersenletsel? Die meer bezig is met overleven dan met leven? Die zich onbegrepen of eenzaam voelt en die niet weet waar te beginnen? Het NAH Masterplan geeft inzicht en perspectief.

Vier boekjes

Het NAH Masterplan bestaat uiteindelijk uit 4 boekjes. Sinds december 2020 is deel 1 verkrijgbaar. Alle delen op een rij:

deel 1 – voor de getroffene

deel 2 – voor de mantelzorger

deel 3 – voor de docent

deel 4 – voor de werkgever

Over deze website

Deze site is een aanvulling op het NAH Masterplan en biedt extra informatie en ondersteuning. Qua vormgeving is er met zorg gezocht naar balans tussen een frisse uitstraling en een minimum aan prikkels. Heb jij tips voor de leesbaarheid mail dan naar

Afdrukken

Vakantie 2Vakantie 1Groupon reizen, vakantie, eten, drinken en diversen bekijk en bestel via onderstaande link en steun daarmee gratis NAH Ontmoetingspunt.

https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=6150&category=&shopsearch=groupon

Klik hier voor meer informatie.

 

 

NAH OntmoetingspYoubedount Almere werkt samen met YouBeDo.com, een online boekenwinkel die NAH Ontmoetingspunt Almere steunt met 10% van elke aankoop.
YouBeDo.com verkoopt dezelfde boeken (zo'n 4 miljoen titels) voor dezelfde prijzen* en onder dezelfde voorwaarden als andere boekenaanbieders.

10% van je aankoopbedrag gaat naar een goed doel zonder dat het je iets extra’s kost.

Kijk hier voor boeken betreffende NAH: http://nahontmoetingspuntalmere.nl/info/boeken

Ga naar de boekenwinkel van NAH Ontmoetingspunt en steun ons met je aankoop: https://www.youbedo.com/action/charities/view/591/nah-ontmoetingspunt-almere.html