nah_logo3.png
Nah ontmoetingspunt Almere
 Volg je hart, want dat klopt.

Boeken

SuperWoman

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

SuperWomenSuperWoman

Door Lidewij Verweijen-van Leest, Violet Falkenburg

Nederlands | Paperback | 2020 

 

Samenvatting

Lidewij Verweijen is 36 jaar als ze tijdens een interview voor haar werk een herseninfarct krijgt. Een klein infarct met grote gevolgen. Gevolgen die voor de buitenwereld en ook voor haarzelf nauwelijks herkenbaar zijn, maar die haar lichaam en geest raken en zo haar bestaan inkleuren. Ze wil er in het begin geen aandacht aan schenken. Maar dat is niet lang houdbaar. Stukje bij beetje moet ze haar regels laten vieren, minder eisen stellen aan zichzelf. Ze moet weer opnieuw leren vliegen.

Dit boek gaat over dat proces. Herkenbaar voor iedereen die in zijn leven een ingrijpende gebeurtenis heeft meegemaakt. Een gebeurtenis die voorbijgaat, maar die een grote invloed heeft. Hoe vindt ze een nieuwe balans, hoe leert ze weer vliegen? En wie spelen daarbij een belangrijke rol?

Wat lezers ervan vinden:

“Een verhaal over hindernissen en twijfels die je ook tegenkomt als je geen herseninfarct hebt gehad. Door de eerlijkheid en humor waarmee het is geschreven kom je toch in een uitstekend humeur.”

Marlous Schrijvers, Intellectual Property Advocaat, NautaDutilh N.V.

“Iets wat ieder van ons kan overkomen, overkwam Lidewij! Haar verhaal, zoektocht, strijd en overwinning inspireren en helpen bij een gezonde dialoog over ingrijpende gebeurtenissen en de impact daarvan op leven en geluk, diepgaand én praktisch.”

Joris de Haas, Lead Wellbeing & Sustainable Performance, ABN AMR 

“De worsteling in het vinden van een nieuwe balans in het leven is puur en oprecht beschreven. Haar doorzettingsvermogen is een inspiratiebron voor anderen in een soortgelijke situatie.”

Nancy Minnen, Re-integratiecoordinator, Libra Revalidatie & Audiologie

Meer weten over Lidewij en het boek? Kijk op www.superwomanhetboek.nl

Over de schrijfster:

Violet Falkenburg is journalist, schrijver en trainer. Ze begon haar journalistieke loopbaan bij Elseviers Weekblad, werkte vijftien jaar voor radio en televisie. Tegenwoordig is ze dagvoorzitter, communicatietrainer en personal coach. De boeken op haar naam vindt u op www.violetfalkenburg.nl.

NAH Ontmoetingspunt Almere werkt samen met YouBeDo.com, een online boekenwinkel die NAH Ontmoetingspunt Almere steunt met 10% van elke aankoop. YouBeDo.com verkoopt dezelfde boeken (zo'n 4 miljoen titels) voor dezelfde prijzen* en onder dezelfde voorwaarden als andere boekenaanbieders.
10% van je aankoopbedrag gaat naar een goed doel zonder dat het je iets extra’s kost.

Productspecificaties

Auteur(s)Lidewij Verweijen-van Leest, Violet Falkenburg

TaalNederlands

CategorieLiteraire non-fictie

NUR Code320

Uitgavejaar2020

Afmetingen211x176x13 mm

Gewicht 391 gram

Druk1

ISBN109090334882

ISBN139789090334882

Afdrukken

Vakantie 2Vakantie 1Groupon reizen, vakantie, eten, drinken en diversen bekijk en bestel via onderstaande link en steun daarmee gratis NAH Ontmoetingspunt.

https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=6150&category=&shopsearch=groupon

Klik hier voor meer informatie.

 

 

NAH OntmoetingspYoubedount Almere werkt samen met YouBeDo.com, een online boekenwinkel die NAH Ontmoetingspunt Almere steunt met 10% van elke aankoop.
YouBeDo.com verkoopt dezelfde boeken (zo'n 4 miljoen titels) voor dezelfde prijzen* en onder dezelfde voorwaarden als andere boekenaanbieders.

10% van je aankoopbedrag gaat naar een goed doel zonder dat het je iets extra’s kost.

Kijk hier voor boeken betreffende NAH: http://nahontmoetingspuntalmere.nl/info/boeken

Ga naar de boekenwinkel van NAH Ontmoetingspunt en steun ons met je aankoop: https://www.youbedo.com/action/charities/view/591/nah-ontmoetingspunt-almere.html