Boeken

Geschreven op . Geplaatst in Boeken.

Hart voor je brein

Hart voor je brein

Door EHart voor je breinrik Scherder, Leonard Hofstra

Nederlands | Paperback | 2020

Samenvatting

Al jarenlang heerst er een pandemie: ‘lichamelijke inactiviteit’. Inactief leven verhoogt het risico op overgewicht, hart- en vaatziekten en diabetes type 2. Mensen die hiermee belast zijn, blijken (extra) kwetsbaar voor andere ziekten, zoals virale infecties! Bewegen en een gezond voedingspatroon hebben grote invloed op het hart, de hersenen en het immuunsysteem.

 

Bewegen en bepaalde voedingsstoffen prikkelen de binnenwand van de bloedvaten waardoor nitric oxide (NO) wordt geproduceerd, wat zorgt voor verwijding van de bloedvaten. Een sterkere bloedsomloop heeft een positief effect op het hartvaatstelsel, de hersenen én ons immuunsysteem! Hoe vaak we moeten bewegen, en om welke voedingstoffen het gaat wordt toegankelijk en toch uitdagend uitgelegd. Een boek voor mensen die écht willen investeren in een gezond leven.

NAH Ontmoetingspunt Almere werkt samen met YouBeDo.com, een online boekenwinkel die NAH Ontmoetingspunt Almere steunt met 10% van elke aankoop. YouBeDo.com verkoopt dezelfde boeken (zo'n 4 miljoen titels) voor dezelfde prijzen* en onder dezelfde voorwaarden als andere boekenaanbieders.
10% van je aankoopbedrag gaat naar een goed doel zonder dat het je iets extra’s kost.
Bestel dit boek en steun ons, klik op Onze boekenwinkel om dit boek als paperpack te bestellen.

Productspecificaties

Auteur(s) Erik Scherder, Leonard Hofstra

Taal Nederlands

Categorie Lexicons

NUR Code 600

Uitgavejaar 2020

Afmetingen 217x137x20 mm

Gewicht 393 gram

Druk ISBN10

9025312683 ISBN13