Skip to main content

Boeken

Mattijs, Het wordt beter

Mattijs Het wordt beterMattijs

Door Mattijs Goede


Samenvatting

Na het verschijnen van mijn boek Mattijs - leven met hersenletsel, is mijn wereld veranderd. Er wordt gevraagd om lezingen te houden, mensen willen een handtekening. Wildvreemde mensen spreken je aan; 'ik heb je boek gelezen'.Ik krijg veel verzoeken die ik moet afwijzen wegens succes.En langzaamaan kom je weer in het vertrouwde saaie leven. Ik ben veranderd, in positieve zin. Er wordt anders naar mij gekeken. Alsof ik iets bijzonders gedaan heb. Het enige wat ik deed, was mijn talenten gebruiken en durven.

In overleg met mijn fanclub heb ik besloten om een vervolg te maken. Mijn kijk op de wereld. Minder persoonlijke details, maar wel scherp en geschreven uit het hart. Mattijs Goede is naar eigen zeggen een eigenwijs stuk vreten, maar heeft wel een hart en behoefte aan communicatie. Met zijn kritische en humoristische stukjes, zijn kijk op de wereld wordt hij gehoord en gezien. En hierdoor gewaardeerd.

NAH Ontmoetingspunt Almere werkt samen met YouBeDo.com, een online boekenwinkel die NAH Ontmoetingspunt Almere steunt met 10% van elke aankoop. YouBeDo.com verkoopt dezelfde boeken (zo'n 4 miljoen titels) voor dezelfde prijzen* en onder dezelfde voorwaarden als andere boekenaanbieders.
10% van je aankoopbedrag gaat naar een goed doel zonder dat het je iets extra’s kost.

Bestel dit boek en steun ons, klik op Onze boekenwinkel om dit boek als Ebook te bestellen. Prijs slechts €4,99

Productspecificaties:

Auteur(s) Mattijs Goede

Taal Nederlands

Categorie Mens & Maatschappij

NUR Code 130

Uitgavejaar 2019

Druk 1

ISBN10 9461852754

ISBN13 9789461852755

  • Aangemaakt op .
  • Laatste update op .
  • Hits: 692

Vakantie 2Vakantie 1Groupon reizen, vakantie, eten, drinken en diversen bekijk en bestel via onderstaande link en steun daarmee gratis NAH Ontmoetingspunt.

https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=6150&category=&shopsearch=groupon

Like what you see?

Hit the buttons below to follow us, you won't regret it...