Boeken

Geschreven op . Geplaatst in Boeken.

Het Hersenhotel

Het HersenhotelHet Hersenhotel

Door Marja Baseler, Annemarie van den Brink

Nederlands 2019

Samenvatting

Na het succesvolle Pretpark de Poepfabriek over je darmen is er nu Het Hersenhotel. In dit boek nemen auteurs Marja Baseler en Annemarie van den Brink je mee op reis naar de binnenkant van je hoofd en ontdek je wat jouw talenten zijn. Met paginagrote illustraties van Tjarko van der Pol.

Je brein is een supermachine. Het regelt alles wat er in je lichaam gebeurt. Dat je ademt en je hart klopt. Dat je kunt praten, lopen, horen en zien. Maar je brein regelt veel meer! Heb je bijvoorbeeld aanleg voor voetballen of muziek maken? Ben je goed in taal of rekenen? Heb je veel fantasie of kun je heel goed samenwerken? Het zit allemaal in je brein! Check vandaag nog in het Hersenhotel in en ontdek waar jij goed in bent.

Met een stappenplan om je brein gezond te houden, een spannende speurtocht, een talententest en heel veel grappige en interessante weetjes!

‘Een kijkje in ons binnenste, op een grappige en toegankelijke manier.’

NAH Ontmoetingspunt Almere werkt samen met YouBeDo.com, een online boekenwinkel die NAH Ontmoetingspunt Almere steunt met 10% van elke aankoop. YouBeDo.com verkoopt dezelfde boeken (zo'n 4 miljoen titels) voor dezelfde prijzen* en onder dezelfde voorwaarden als andere boekenaanbieders.
10% van je aankoopbedrag gaat naar een goed doel zonder dat het je iets extra’s kost.

Bestel dit boek in onze boekenwinkel en steun ons: dit boek als hardcover bestellen.


Productspecificaties
Auteur(s) Marja Baseler, Annemarie van den Brink
Taal Nederlands
Categorie Gezondheid & Seksuele voorlichting
NUR Code 213
Uitgavejaar 2019
Afmetingen 327x258x12 mm
Gewicht 655 gram
ISBN10 9024585716
ISBN13 9789024585717