Blogs van ervarings-deskundigen NAH

Geschreven op . Geplaatst in Blogs van ervaringsdeskundigen NAH.

Doodmoe van het vouwen van was

Doodmoe van het vouwen van was

Overprikkeling betekent voor Astrid dat alles even hard binnenkomt. Ze kampt met overprikkelingsklachten na een heftig ongeluk. Door de behandeling van Hersenz kreeg Astrid meer begrip voor zichzelf. Ze weet nu dat haar vermoeidheid een gevolg is van overprikkeling en begrijpt waarom ze doodmoe wordt van het vouwen van de was. 

Voor Astrid is het getik op de laptop tijdens het interview al teveel. Tijdens een winkelbezoek veranderen kleurige verpakkingen in een grote brij, zodat ze geen product meer herkent. Als er dan ook nog mensen voorbij lopen, raakt ze in paniek. Naar een restaurant? “De laatste keer hebben we bewust een rustige plek met gedempt licht gevraagd vanwege mijn overprikkelingsklachten, maar ik ben toch een week ziek geweest. Dan lig ik misselijk en lusteloos in bed en heb ik niet eens energie om me aan te kleden.”

Lees verder op: https://www.hersenz.nl/ervaringen/doodmoe-van-het-vouwen-van-was?utm_source=postspeaker&utm_medium=twitter&utm_campaign=06-04-2020-08:00:00AM-mZFKRLboXbhMMKcmy&utm_promoter=uNqcE3ZZQt8FxCMc3