Skip to main content

Platform Verder met Hersenletsel

InteraktContour lanceert het platform www.verdermethersenletsel.nl. Er is nog weinig bekend over hersenletsel, de gevolgen en de mogelijkheden die er nog zijn. Met artikelen, blogs en video’s speelt dit platform hierop in. Het is interessant voor mensen met hersenletsel, hun naasten én voor professionals en verwijzers. Ze kunnen zichzelf herkennen in de verhalen of zich informeren over ontwikkelingen.

Lang op zoek naar hulp
Joyce van der Vegte, senior communicatieadviseur, merkt dat mensen na hun revalidatie soms lang op zoek zijn naar hulp. Bijvoorbeeld omdat ze niet weten wat er allemaal nog mogelijk is en ook niet worden doorverwezen. “Mensen kunnen zich herkennen in de verhalen van anderen, zodat ze nieuwe ideeën opdoen om verder te komen. Ook dankzij onderzoeken naar hersenletsel ontstaan er nieuwe inzichten die mensen met hersenletsel kunnen helpen. Deze ontwikkelingen delen we op het platform. Nuttige informatie voor mensen die het betreft en hun naasten, maar ook voor bijvoorbeeld huisartsen, revalidatieartsen en wijkwerkers die deze doelgroep tegenkomen in hun werk.”

InteraktContour levert zelf artikelen maar deelt ook graag publicaties van anderen. Joyce: “Het gaat er om dat de beschikbare kennis over hersenletsel, zo veel mogelijk mensen bereikt. Buiten InteraktContour zijn er natuurlijk ook veel mensen en organisaties die hier een bijdrage aan kunnen leveren. Die input is van harte welkom! Op deze manier wordt het platform van en voor iedereen die te maken heeft met hersenletsel.”
  • Aangemaakt op .
  • Laatste update op .
  • Hits: 265

VriendenloterijWij zijn sinds kort als goed doel aangesloten bij de Vriendenloterij.
Je kan met je Vriendenloterij loten NAH Ontmoetingspunt steunen.
De vereniging krijgt dan elke maand 40% van elk meespelend lot.
Natuurlijk kan je een nieuw lot kopen en daar aangeven dat je NAH Ontmoetingspunt Almere wil steunen maar het kan ook voor bestaande loten
Je kan dit voor je bestaande lot heel makkelijk regelen met de live chat.
Klik daarvoor op onderstaande link.
https://www.vriendenloterij.nl/open-chat

Geef dan eerst je postcode en huisnummer.
Stel de vraag bijvoorbeeld zo.
Ik wil met mijn bestaande lot onze vereniging steunen, hoe doe ik dat?
En daarna kan je aangeven dat je met je loten NAH Ontmoetingspunt wil steunen.

Liever telefonisch contact met de Vriendenloterij?
Wij staan voor u klaar op werkdagen tussen 09.00 uur en 21.00 uur en op zaterdag tussen 09.30 uur en 16.00 uur. Wij zijn te bereiken op het telefoonnummer 088 - 020 1020.

Like what you see?

Hit the buttons below to follow us, you won't regret it...