nah_logo3.png
nah_logo3.png

Maandag 3 april, lotgenotencontact voor mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel.

Maandag 3 april, lotgenotencontact voor mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel.

U kan geheel vrijblijvend langskomen tussen 10:00-12:00 met uw vragen en/of uw verhaal over NAH (Niet Aangeboren Hersenletsel).

Voor wie: NAH lotgenoten en hun naasten                                        

Plaats: Centrale hal Flevoziekenhuis Hospitaalweg 1

Op maandag in de even weken van 10.00 tot 12.00 uur en op de woensdag in de oneven weken van 10.00 tot 14.00 uur, organiseert NAH Ontmoetingspunt Almere dit lotgenotencontact voor mensen met niet aangeboren hersenletsel (NAH)

Tijdens het lotgenotencontact zijn twee ervaringsdeskundigen aanwezig. Dit is bedoeld om gewoon met elkaar te praten, ervaringen uit te wisselen en voorlichting te krijgen.

Dit lotgenotencontact is speciaal ingericht voor mensen met niet aangeboren hersenletsel, ten gevolge van bijvoorbeeld een beroerte (CVA), hersenkneuzing, hersentumor, hersenvliesontsteking, MS of ongeval.
NAH treft niet alleen ouderen; ook veel jongeren kunnen NAH oplopen.

Twee ervaringsdeskundigen, zelf ook met NAH, hebben dit initiatief opgezet omdat zij zelf het lotgenotencontact misten, ervaringen delen is voor veel mensen een prettige manier om met een aandoening om te (leren) gaan.

De koffie staat klaar.

NAH ontmoetingspunt Almere is een plek waar mensen met niet aangeboren hersenletsel (NAH) lotgenoten kunnen ontmoeten. Een omgeving waar zij zichzelf kunnen zijn, zonder steeds uit te moeten leggen wat ze hebben. Gezelligheid, ontspanning en ontmoeting staan voorop.          

Het NAH ontmoetingspunt is bestemd voor mensen met NAH die bijvoorbeeld een beroerte, hersenkneuzing, hersenschudding, hersentumor, hersenvliesontsteking, ongeval gehad hebben .

Aanmelden niet nodig, mag wel.

Meer informatie T 036 546 4427

Mail:   

Evenement-informatie

Startdatum 03-04-2023 10:00
Einddatum 03-04-2023 12:00

Inloggen om in te schrijven