nah_logo3.png
Nah ontmoetingspunt Almere
Je kunt niet aan een volgend hoofdstuk in je leven beginnen als je het vorige hoofdstuk blijft herhalen.
 

WMO pagina 7

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

De Wmo in Almere: samen meer voor elkaar

Iedereen telt mee, iedereen doet mee, iedereen draagt bij

 

De gemeente stimuleert dat Almeerders zichzelf kunnen redden.

Het is belangrijk om zelf te beslissen over uw eigen leven. Ook wanneer u ouder wordt of een beperking heeft. In veel gevallen lukt dat nu al prima.Zelf of samen met familie, vrienden en buurtgenoten.

Loopt u tegen problemen aan, dan gaan we graag met u in gesprek. Wij stellen u de vraag: wat kunt u nog zelf of met hulp van anderen? En: wat heeft u verder nog nodig?

Samen zoeken we naar de juiste combinatie van oplossingen die passen bij uw situatie. Wij helpen u om zelf de touwtjes in handen te houden. Maatwerk is daarbij het uitgangspunt.

 

Wat doe ik als…... ik in een andere stad wil parkeren met mijn gehandicaptenparkeerkaart?

Elke gemeente heeft eigen regels voor het parkeren met een gehandicaptenparkeerkaart. In veel gemeenten kunt u met die kaart gratis parkeren op parkeerplaatsen voor betaald parkeren.

In parkeergarages en op parkeerterreinen met slagbomen kan dat meestal niet. Soms moet u vooraf een digitale parkeerjaarkaart aanvragen (bijv. in Amsterdam).

Op de website gehandicaptenparkeerkaart.nl kunt u voor elke gemeente opzoeken welke regels er gelden. U kunt daarvoor ook bellen naar de gemeente die u wilt bezoeken.

 

Lees verder op pagina 7.1

Gelezen op Servicepunt Z Almere

Afdrukken

Vakantie 2Vakantie 1Groupon reizen, vakantie, eten, drinken en diversen bekijk en bestel via onderstaande link en steun daarmee gratis NAH Ontmoetingspunt.

https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=6150&category=&shopsearch=groupon

Klik hier voor meer informatie.