nah_logo3.png
Nah ontmoetingspunt Almere
Houd je hart open voor je dromen. Zo lang er een droom is, is er hoop.
Zo lang er hoop is, is er plezier om te leven.

Dag van de Beroerte: bewegen met Olga Commandeur

Kalender
Agenda activiteiten van anderen
Datum
11.05.2021 11:00 - 12:00

Beschrijving

DI 11 mei Workshop / cursus

Dag van de Beroerte: bewegen met Olga Commandeur

Tijdens de Europese Dag van de Beroerte op dinsdag 11 mei, organiseert de CVA keten DWO (Delft – Westland – Oostland) in samenwerking met Hersenletsel.nl een online seminar voor mensen die een beroerte (CVA) hebben gehad en voor hun naasten. Er wordt informatie gegeven over het bewegen na een CVA en de deelnemers gaan samen bewegen met Olga Commandeur, bekend van Nederland in Beweging.

 

Jaarlijks krijgen ongeveer 46 duizend mensen in Nederland een CVA. Bij een CVA is sprake van een hersenbloeding, herseninfarct of een TIA.

 Juist na een CVA is beweging belangrijk. Beweging helpt om beter te herstellen en nieuwe beroertes te voorkomen. Het kan zijn dat bewegen moeilijker geworden is door een fysieke beperking of doordat het vertrouwen in het lichaam is verdwenen.

De insteek van het seminar is laagdrempelig en de oefeningen worden op verschillende niveaus gegeven, zo kan iedereen meedoen.

CVA-keten DWO De CVA-keten bestaat uit vier organisaties: Reinier de Graaf Gasthuis, Basalt, Careyn en Pieter van Foreest.

 

Tijd: 11.00 uur

Het seminar is te volgen op https://cvaketendwo.nl.

sponsorkliks logo

Wij doen ook mee aan Sponsorkliks, voor iedere aankoop die je via onderstaande link doet krijgen wij geld.

Alles voor dezelfde prijs gewoon in de bekende online winkels, sponsoren via onderstaande links is gratis.

NAH Ontmoetingspunt ontvangt geld als er online wordt gekocht bij ruim honderd winkels, waaronder bekende als Bol.com, Wehkamp, Zalando en Booking.com en ook als je eten laat bezorgen via Thuisbezorgd.nl of een restaurant reserveert via Dinnersite.nl ontvangt NAH Ontmoetingspunt daar geld voor.

Ga de volgende keer dat je iets online wil kopen eerst naar: https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=6150

Klik hier voor meer info over Sponsorkliks.