nah_logo3.png
Nah ontmoetingspunt Almere
Je hebt altijd een keuze hoe je met iets om gaat.
Jouw keuze bepaalt hoeveel kans je maakt op positieve verandering.

Oranjefonds colledte 2019

Kalender
Agenda NAH Ontmoetingspunt Almere
Datum
11.06.2019 0:00 - 15.06.2019 23:30

Beschrijving

Logo oranjefondsWij zoeken collectanten voor de landelijke Oranje Fonds Collecte.

 

Van het opgehaalde bedrag krijgt NAH Ontmoetingspunt Almere de helft!

Wij willen dit geld gaan besteden voor ons 10 jarig jubileum in maart 2020.

We kunnen nog wel wat collectanten gebruiken!

De collecte is van 11 tot en met 15 juni.

Wij gaan dit jaar collecteren in Muziekwijk en Bloemenbuurt voor het Oranjefonds, wil je ook een paar uurtjes collecteren? Je kan natuurlijk ook samen met iemand collecteren als je dat liever doet. klik dan hier om je aan te melden.

 

NAH Ontmoetingspunt Almere mee met de Oranje Fonds Collecte in Almere. Van de opbrengst krijgen wij de helft. Wij willen dit geld besteden aan ons 10 jarig jubileum in maart 2020. De andere helft van de opbrengst besteedt het Oranjefonds aan sociale initiatieven in Flevoland. Alles wordt zo besteed en alles blijft dichtbij. NAH Ontmoetingspunt is op zoek naar mensen die mee willen collecteren.

 

Het is voor de vierde keer dat het Oranje Fonds in het hele land collecteert. Ronald van der Giessen, directeur van het Oranje Fonds, licht toe: “Stichtingen en verenigingen zijn de sociale lijm van onze samenleving. Ze bestrijden eenzaamheid en geven kwaliteit aan het leven. Door nu samen geld op te halen kunnen we hen extra ondersteunen. En daarbij is de hulp van vrijwilligers meer dan welkom!.”

Het Oranje Fonds steunt sociale organisaties in het hele Koninkrijk der Nederlanden. Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima zijn als beschermpaar nauw betrokken bij het Fonds. Zij bezoeken initiatieven, reiken de Appeltjes van Oranje uit, vieren Burendag en steken de handen uit de mouwen tijdens NLdoet.

Vakantie 2Vakantie 1Groupon reizen, vakantie, eten, drinken en diversen bekijk en bestel via onderstaande link en steun daarmee gratis NAH Ontmoetingspunt.

https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=6150&category=&shopsearch=groupon

Klik hier voor meer informatie.