nah_logo3.png
Nah ontmoetingspunt Almere

GelukstipsMeld je nu aan voor gratis gelukstips

 

Snel gemakkelijk gelukkiger worden. Je kunt regelmatig tips over geluk van me krijgen. Zomaar, omdat ik het leuk vind om kennis en tips over geluk te delen.

 

Als je je nu aanmeldt, heb je jouw eerste tip binnenkort in je mail. En je krijgt meteen het mini e-book ‘Je eerste stap naar meer geluk’ toegestuurd. Daarin lees je hoe gemakkelijk gelukkiger worden werkt.

Ook meer geluk in je leven?

Meld je aan voor de nieuwste gelukstips. Dat is gratis en mèt glimlachgarantie!

Blijf niet hangen in het verleden. Dat is voorbij. Leef in het heden en geniet.

      Ontvangen van, voor positiviteit.nl   

Mentorschap Midden Nederland

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

  

Mentorschap_Midden_Nederland

 

 

 

 

“Regie hebben over het eigen leven is een belangrijk punt voor de kwaliteit van leven”

Het kan gebeuren dat u ten gevolge van bijvoorbeeld een beperking of ziekte onvoldoende in staat  bent om voor uzelf op te komen en zelfstandig weloverwogen besluiten te nemen op het gebied van uw zorg en welzijn. Ondersteuning vanuit een vertrouwenspersoon (mentor) die u hierbij adviseert, opkomt voor uw  persoonlijke belangen en u vertegenwoordigd kan dan wenselijk zijn.

Een mentor wordt door de kantonrechter benoemd en is dus wettelijk bevoegd als vertegenwoordiger. De mentor ondersteunt u in het behartigen van de persoonlijke zorg en welzijnsbelangen en het nemen van beslissingen t.a.v. zorgaangelegenheden (verzorging, verpleging, behandeling en begeleiding). De mentor treedt naast u op als gesprekspartner en contactpersoon in overleggen met de zorginstelling op het gebied van zorg en welzijn.  

“Goed mentorschap” is er op gericht u zoveel mogelijk te betrekken bij beslissingen en u zo veel mogelijk zelf beslissingen te laten nemen en kenbaar te laten maken.                     Goede communicatie tussen de mentor en u, maar ook tussen de mentor en diens omgeving  zijn hierbij van cruciale betekenis.

Mentorschap Midden Nederland (MMN) in regio  Flevoland

Meestal neemt een familielid of een ander uit de directe omgeving de rol van wettelijke vertegenwoordiger en belangenbehartiger op zich. Maar als deze om uiteenlopende redenen niet beschikbaar is, kan een vrijwilliger in beeld komen om mentor te worden.                         U (of de instelling, verwijzer namens u) kan bij Mentorschap Midden Nederland om een vrijwillige mentor vragen. Mentorschap Midden Nederland (MMN) heeft tot doel te voorzien in goed geschoolde, vrijwillige mentoren die zich inzetten voor de persoonlijke belangen behartiging en vertegenwoordiging volgens de wet Mentorschap.

Stichting Mentorschap Midden Nederland , coördinator Roza van Goethem

Meer informatie over Mentorschap Midden Nederland kunt u vinden op:

www.mentorschapmiddennederland.nl

 

Afdrukken

sponsorkliks logo

Wij doen ook mee aan Sponsorkliks, voor iedere aankoop die je via onderstaande link doet krijgen wij geld.

Alles voor dezelfde prijs gewoon in de bekende online winkels, sponsoren via onderstaande links is gratis.

NAH Ontmoetingspunt ontvangt geld als er online wordt gekocht bij ruim honderd winkels, waaronder bekende als Bol.com, Wehkamp, Zalando en Booking.com en ook als je eten laat bezorgen via Thuisbezorgd.nl of een restaurant reserveert via Dinnersite.nl ontvangt NAH Ontmoetingspunt daar geld voor.

Ga de volgende keer dat je iets online wil kopen eerst naar: https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=6150

Klik hier voor meer info over Sponsorkliks.