nah_logo3.png
nah_logo3.png

Dinsdag 6 juni 2023, 14.00 tot 15.30 inloop 13.30

Bijeenkomst NAH Ontmoetingspunt Almere, met presentatie Hersenletsel netwerk en Breinlijn. Eind 2022 is het neuronetwerk en de CVA-keten samengevoegd tot het Hersenletselnetwerk Almere. Hiermee is de gehele keten vertegenwoordigd (zowel de acute, revalidatie als chronische fase) in één netwerk!

Het hersenletselnetwerk heeft als doel dat de juiste zorg op de juiste plek wordt gegeven. Het netwerk organiseert diverse activiteiten om goed op de hoogte te zijn van elkaars professionele kennis en kunde en om te kijken waar we kunnen verbeteren. Dat willen we willen uiteraard ook horen van de cliënten.

Dit netwerk coördineren Bjorn en Saskia. Bjorn werkt als hersenletseldeskundige bij MEE voor onder meer de Breinlijn. Saskia werkt als manager en adviseur Arbeid / ergotherapeut bij Merem Arbeid.

  Leer tevreden te zijn met je hebt, terwijl je gaat voor alles wat je nog wil.
(Jim Rohn)

Bezoek dit jaar nog de mooiste prikkelarme musea en theaters

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

PrikkelarmBezoek dit jaar nog de mooiste musea en theaters

Het nieuwe jaar is al weer in zicht, bezoek aan het einde van 2022 nog het musea en/of het theater prikkelarm! Ga bijvoorbeeld naar de oudejaarsconference in het Koninklijke Schouwburg Den Haag. Claudia de Breij blikt hierin op een humoristische manier terug op het jaar 2022. 

Bekijk alle komende activiteiten hieronder of ga voor het volledige aanbod naar de website.

https://www.prikkelarmecultuuragenda.nl/

Afdrukken

Vakantie 1Boek een hotel, appartement of vakantiewoning bij Booking.Com en steun NAH Ontmoetingspunt gratis.Vakantie 2
Wij ontvangen als u via een van onderstaande links een hotel, appartement of vakantiewoning boekt een  bijdrage van Booking.com
 Zoeken naar alle hotels, appartementen eb vakantiewoningen in Booking.com:

SponsorKliks | Gratis sponsoren!