nah_logo3.png
nah_logo3.png
Wie wil zoekt mogelijkheden, wie niet wil zoekt een reden.

10 mei Europese Dag van de Beroerte

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Europese Dag van de Beroerte 

Informatiestand NAH knooppunt op dag van de beroerte 10 mei

Op 10 mei is het de Dag van de beroerte. Op die dag geven wij extra aandacht aan mensen die zelf of in hun omgeving te maken hebben met hersenletsel en de gevolgen daarvan. Het NAH Knooppunt/Breinlijn is van 9.30 uur tot 15.30 uur aanwezig in de entreehal van de nieuwe bibliotheek in Almere Stad om mensen te informeren en vragen te beantwoorden.. 

Mensen kunnen bij de informatiestand terecht voor informatie en advies over beroerte en hersenletsel er is o.a.:  een quiz, uitleg over wat een beroerte is, hoe je een beroerte kunt herkennen en wat het gevolg van hersenletsel kan zijn. Mensen kunnen ook zelf ervaren d.m.v. belevingscircuit. 

Iedereen is welkom op 10 mei om de vragen te stellen. Mensen die op 10 mei geen gelegenheid hebben om naar de nieuwe bibliotheek te komen, is er het loket ‘Breinlijn’ om een vraag te stellen.

Breinlijn is een gratis landelijk loket waar je terecht kunt met alle vragen over hersenletsel. Breinlijn is er voor mensen met hersenletsel, naasten en professionals. 

www.breinlijn.nl of 085 225 02 44 

Het NAH Knooppunt is een samenwerking tussen Interakt Contour,  Hersenletselteam Flevoland/breinlijn,  MEE IJsseloevers, NAH ontmoetingspunt Almere, VMCA, Afasiecentrum Flevopolder t’Gooi Logopedie Flevoland, en CVA nazorg.

NAH staat voor Niet Aangeboren Hersenletsel

Afdrukken

Vakantie 1Boek een hotel, appartement of vakantiewoning bij Booking.Com en steun NAH Ontmoetingspunt gratis.Vakantie 2
Wij ontvangen als u via een van onderstaande links een hotel, appartement of vakantiewoning boekt een  bijdrage van Booking.com
 Zoeken naar alle hotels, appartementen eb vakantiewoningen in Booking.com:

SponsorKliks | Gratis sponsoren!